Perätön huhu: Perussuomalaisten mustalla listalla päivityksen jälkeen yli 26 miljoonaa nimeä

csantalist3

Tällä viikolla on puhuttanut Perussuomalaisten puhemiehen julkaisema ns. musta lista. Siinä mainitaan 13 ihmisiä jotka ”panettelevat ja solvaavat puoluetta” sekä ”kiihottavat kansalaisia ja mediaa uhkaaviin vihapuheisiin”.

Kasper Diem -blogin saaman perättömän tiedon mukaan Perussuomalaiset eivät olisi kuitenkaan tyytymässä tähän, vaan listaa olisi vielä jatkettu myöhään keskiviikko-illalla Perussuomalaisten puoluetoimistolla voimakkaan tunnekuohun vallassa.

Perättömän huhun mukaan monella listan laatijalla olisi silloin myös ollut puolierektio.

Mustalla listalla on joka tapauksessa tämän jälkeen yli 26 miljoonaa nimeä.

Päivitetyllä listalla ovat Kasper Diem -blogin perättömien tietojen mukaan nyt myös ahvenanmaalaiset, saamelaiset, kaikki jotka eivät äänestäneet Perussuomalaisia viime vaaleissa sekä koko hiton Syyrian kansa.

Listan ulkopuolelle jäivät kuitenkin automaattisesti kaikki jotka ovat joskus vastustaneet pakolaisten vastaanottokeskusta, vaikka eivät olisikaan äänestäneet Perussuomalaisia. Monet forssalaiset huokasivatkin siksi eilen helpotuksesta.

Koko Suomen Punaisen ristin henkilökunta on kuitenkin mukana listalla maanpettureina, koska he tarjoavat humanitääristä apua maahanmuuttajille.

Fiktiivisen lähteen mukaan kaikki jotka ovat päätyneet listalle ovat kuitenkin ansainneet sen koska ovat ilkeitä ihmisiä jotka järkyttävät perussuomalaista yhteiskuntajärjestystä.

Keksityn huhun mukaan Perussuomalaiset haluavat kuitenkin lopuksi painottaa että listassa on kyse yksityisajattelusta ja että itse asiassa listan laatija aikoo nyt ottaa kahden kuukauden loman, ja että katsotaan tätä lista-asiaa taas uudestaan syssymmällä, jos katsotaan.


0 Shares
Tagged ,