Onko kissa uusi äijä?

Tähän asti olemme saaneet tottua siihen että kissanruokamainonta on ollut tietynlaista. Haluat vain parasta kissallesi jne. Mutta nyt mainonta on muuttunut. Ehkä uuden hallituspohjan innoittamana kissatkin ovat nimittäin yhtäkkiä ruvennut mainonnassa näyttämään äijän puolensa.

Pupunevaat

Mitä? Rehua syövä kissa! Hitto mikä mikkihiiri, ähä ähä.

Eikö vain? Katsokaa nyt tuota kukkakeppiä kissaksi? Ei tule kissaa siitä tyhjännaurajasta.

Nyt, kaikkihan tietenkin tietävät entuudestaan että kissat ovat lihansyöjiä. Tiesimme myös entuudestaan että kissat ovat kusipäitä. Mutta tämä on eka kerta kun kissat uskaltavat mainnonnassa näyttää reilusti douchebag-puolensa.

Ja siksi me täällä Kasper Diem -blogissa olemme ideoineet lisää tätä uudentyyppistä kissanruokamainontaa. Jos tämä uuden aikakauden kissa osaisi mainostaa, ikäänkuin.

Nouseepenkista

Niin, vai näyttääkö tämä kissa muka kasvissyöjältä? Ei, tämä on kissa joka haluaa lihaa. Ja Karjalan takaisin, pullo kerrallaan.

Aisss

Entäs tämä paha poika? Voimme kertoa ettei se todellakaan välitä rehuista. Eikä kukkahattutädeistä sen koommin.

Allesatakiloiset

Tämä on sitten muuten kissa joka ei painoaan tarkkaile. Eikä kolesteroliarvojaan. Koska sellainen nyt vain olisi neitimäistä.

Maailmanmestari

”Kovat kissat eivät tarvitse Viagraa” tämä mirri toisteli meille jatkuvasti kuvauksissa. Juu juu, selvä, uskotaan.

Sotaveteraaneille

Kysyimme tältä kissalta mitä sillä sitten oikeastaan on vastaan että esim. koirat syövät sekaravintoa, mutta se vaan hörötti ja toisteli että ”minun ruokani ulostaa sinun ruokasi päälle, ähä ähä”.

Eiolevaraa

Ookoo, joten sellaisia ovat näköjään kissat. Mutta meidän oli vielä pakko kysyä tältä kissalta miksi se vaihtoi puheenaihetta maahanmuuttoon kun puhuimme lihansyönnistä. Mutta se ei taas osannut kuin toistella kuin että ”kansa on päättänyt, joten pulinat pois.”

Kissat. On ne vaan sellaisia velikultia.


1 Shares
Tagged , ,