Vuoden graafikon (2013) kanssa kesäkävelyllä

Yleensä me täällä Kasper Diem -blogissa istumme päivät pitkät toimistolla. Mutta joskus hullaannumme ja käymme kierroksella kulmakunnillamme. Tule mukaan kävelylle kauniiseen kesä-Helsinkiin!

Helsinki

Ja nyt ei sitten olekaan luvassa mitään tavallista kierrosta. Ei! Nyt tutustutaan siihen ”aitoon” Helsinkiin mistä oppaissa ei kerrota. Olemmehan niin aitoja ettemme edes tiedä missä on Senaatintori. Ei, tämä on Helsingin vaiettu vaarallinen puoli.

Nokiankuja

Katsokaa nyt tätäkin urbaania maisema? *iho menee kananlihalle* Jos joku on muuten juuri nyt kirjoittamassa juttua ”Miten Nokia ajautui umpikujaan” ja tarvitsee kuvituskuvaa niin meillä täällä Kasper Diem -blogissa saattaa olla juuri mitä tarvitset. Pistä viestiä.

Paivanpenis

Vaiettu, vaarallinen Helsinki. Ruostetta. Epätoivoa. Rikottuja pulloja. Ja tietenkin ihan paras klassikkotöhry. Miten se voikaan toimia niin hyvin vuodesta toiseen?

Vauvansnaky

Mutta eihän mikään kaupunki maailmassa voi olla pelkkää vaaraa. Ei! Prinsessa Estelle on jo näköjään iso tyttö eikä tarvitse enää sänkyään. Huomaattehan miten työskentelemme kontrastien kanssa kävelyllämme?

Mummo1

Jos joku sen sijaan haluaa osallistua valokuvauskilpailuun ja tarvitsee ensimmäisen sijan, niin tässä olisi kuva vanhemmasta rouvasta nauttimassa kesäpäivästä. Onpa muuten ällöttävän täydellinen kuva. Oikein hävettää.

Vampyyri

No, mutta jos ulkona on liian kaunista siirrymme yksinkertaisesti sisään ostoskeskukseen. Tämän kuvan nimi on ”kipu kohtaa kauneuden” tai mahdollisesti ”Helsinki vampire diaries”.

LIfeisfun

Joitakin asioista ei vain tule ajatelleeksi ennen kuin ne painetaan juutilla koristeltuun lasipurkkiin. Niinkuin että elämä on hauskaa ja että koti on lämmin. Ajattelemisen aihetta meille kaikille.

Neversleep

Tässä yöpaidassa on jotain todella häritsevää. Ei näytä terveen ihmisen paitulilta.

HaittaaksSe

Oikeastaan tässä kaupassa melkein kaikki tuotteet ovat aika häiritseviä, niin kuin tämä passiivisagressiivinen muki. Tämä on selvä mukiversio siitä kun joku pitäisi kiinni kädestäsi, löisi sinua sillä ja kysyisi samalla ”miksi lyöt itseäsi? Täh? Täh?”·

ToffeeFudge

Toffee fudge frappé. Mmm m mmmm kakkostyypindiabetes mmmm!

Maito

Lopuksi meidän on ihan pakko puhua tämän maitopurkin kuvituksesta. Ymmärrämme että Kesko on tuotteen takana, mutta tarvitseeko silti antaa kuvitus keskosen suunniteltavaksi? Tuntuu turhalta.

Taimet

Ja siinäpä tämänkertainen kaupunkikierroksemme, kiitos että kävit kanssamme kävelyllä. Lisää kuvia löydät vuoden graafikon (2013) Instagramista jonka nimi on täysin loogisesti @kasperstromman.

Nähdään taas pian!


0 Shares