Kysy Kasperilta

KysyKasperilta

Lukijat! Taas on tullut hyviä vastauksia teidän kysymyksiinne suositussa ask.fm -palvelussamme. Eiköhän mennä suoraan asiaan.

Dear Kasper. Mitäs tänään syötäisiin?
Pirkalla on aika kivaa ekologista purkkihernekeittoa. Vedä vain sitä säännöllisesti niin sinulla vapautuu energiaa tärkeimpien asioiden miettimiseen.

Kasper miten minustakin voi tulla vuoden nuori graafikko 2013?
Kannattaa lopettaa itse graafisen suunnittelun tekeminen ja sen sijaan suunnata kaikki energiasi sen kertomiseeen miten hyvä olet siinä. Se toimi ainakin minulla hyvin.

Rakas Kasper. Kummasta tykkäät enemmän, papista vai kanttorista?
Kanttorihan lasketaan kuitenkin eräänlaiseksi muusikoksi, eikö vain? Siinä tapauksessa ilman muuta kanttori, koska muusikothan ovat tunnetusti ihan mahdottoman seksikkäitä.

Mitä mieltä Princen Purple Rain -levystä?
Olen aina vihannut Princen musiikkia intensiivisesti. Purple Rain -levyn voisi puolestani siis vaikka räjäyttää.

Oletko ollut partiossa? Voisitko suunnitella meidän uudelle partiolippukunnalle nimen ja logon? Haluttaisi jotain uutta ja partiomaista, muttei kuitenkaan mitään pinkkiharmaata Klapaset Klaukkalasta -settiä.
En ole ikinä ollut partiossa, lähinnä siksi että ne uniformut ja puolisotilaallinen toiminta epäilyttävät. Mutta tottakai suunnittelen teille nimen ja logon. Miltä kuulostaisi ”Adventtikalenterisamoojat” ja logona teltta mistä pilkistää vihreä kuula?

Voiko kapillaari-ilmiötä selittää mikään muu Jumala. Eikän mikään voi nousta ilman voimaa ylös herranjestas.
Toisaalta, voiko Jumalaa selittää mikään muu kuin kapillaari-ilmiö? Miten se muuten muka olisi päässyt ylös sinne taivaaseen?

Asuntooni mahtuu vain joko sänky tai sohva, sohva on vuodesohva. Eli, sohva vai sänky?
Ehdottomasti sänky. Tiedän tottakai mitä ajattelet: ”mutta Kasper, entäs sitten kun minulle tulee vieraita?” Silloin tulee kuitenkin muistaa että on aina paljon hauskempaa viihdyttää vieraitaan sängyssä kuin sohvalla.

Olipa taas hyviä ajatuksia. Oman kysymyksesi asetat osoitteessa ask.fm/kasperstromman.


0 Shares
Tagged , , ,