Muuttofirma: Jaaha, eikö kukaan nyt olekaan muuttamassa maasta?

Air_Berlin

Viime sunnunutaina pidettiin jälleen kerran vaalit. Näissä vaaleissa eduskunnan kokoonpano muuttui ododetusti hieman, ja se taas sai jälleen kerran lukuisat tulokseen tyytymättömät ihmiset ilmoittamaan sosiaalisessa mediassa muuttavansa maasta.

Mutta kuinka moni loppujen lopuksi muutti?

Kasper Diem -blogin soittelukierros paljastaa ettei alkuviikko ollut erityisen kiireinen maamme muuttofirmoissa. Tämä taas on tullut suurena pettymyksenä monelle yrittäjälle.

Keskisuurta muuttofirmaa toistakymmentä vuotta johtanut Saaresmaan Jukka on selvästikin katkera.

”Olen luonnollisestikin hyvin pettynyt. Heti sunnuntai-illalla kun vaalitulos oli selvillä firmamme teki päätöksen investoida uusiin isompiin muuttoautoihin ja palkata lisää väkeä. Ja nyt kerrot minulle ettei suurta muuttoaaltoa kaikesta päätellen tulekaan?”

Saaresmaan muuttofirma teki vastaavat investoinnit neljä vuotta sitten Perussuomalaisten menestyksen jälkeen, mutta silloinkaan ei varsinaista muuttobuumia nähty. Ei vaikka firma muutti silloin jopa nimensä ”Jytkymuutto Oy:ksi”.

Saaresmaan Jukka katsoo silmiin.

”Jos jotain tässä vuosien mittaan olen oppinut niin se on se että kansalaiset ovat epäluotettavia. Ne sanovat mitä sylki suuhun tuo ja voivat muuttaa mielipidettään hetken mielijohteesta.”

”Miten se meneekin niin että poliitikkoihin voi aina luottaa, mutta kansalaisilla ei näyttäisi olevan mitään vastuuta sanomisistaan.”


0 Shares
Tagged , ,