Juuri nyt! Kolme rasistia kirjoitti keksityn uutisen

Laptop

Kolme rasistia kirjoitti keksityn uutisen sunnuntaina 19.4.2015. Juttu syntyi käyttäen vain kirjoittajan etusormia. Kaksi muuta tekijää törmäili sillä aikaa seiniin ja toisiinsa.

Kaikki tekijät myönsivät että kirjoittamien ei ollut helppoa koska heidän etusormensa olivat niin paksuja. Lyöntivirheiltä ei voitu välttyä vaikka tekijät kävivät tekstin läpi useamman kerran.

Tekstin aihe oli tietysti taas fiktiivinen raiskaus.

Tekstinrustaajat yrittivät pitkään miettiä uutta rasistista kulmaa keksittyyn uutiseensa, mutta päätyi pitkän pähkäilyn jälkeen samaan raiskausuutiseen jonka olivat kirjoittaneet monta kertaa aikaisemmin.

Silminnäkijöiden mukaan tämä johtui kirjoittajien sisäsiittoisuudesta. Paikkakunnalla missä ihmiset ovat pariutuneet keskenään vuosisatoja syntyy helposti ongelmia, varsinkin henkisiä. Silminnäkijät ovatkin verranneet monia rasisteja hengitysongelmaisiin mopseihin.

Ironista on kaikki tietävät miten tästä sisäsiittoisuuden synnyttämästä ongelmasta päästäisiin.

Lonkkavikaiset rasistit valittelivat kirjoituksen aikana etteivät nähneet kunnolla koska heidän silmänsä olivat aikojen saatossa lähentyneet toisiaan niin paljon että karsastus oli väistämätöntä.

Lisäksi heistä tuntui että pää halkeaa, koska kirjoittamisen piti loppua peruskoulun jälkeen, eikä hitto vie jatkua tällä tavalla läpi koko elämän.

Vaikka rasistisen jutun kirjoittaminen ottikin voimille rasistit pitivät kuitenkin lohdullisena että oli vielä yksinkertaisempia ihmisiä kuin he itse, nimittäin ne jotka jakoivat heidän uutisensa.


0 Shares
Tagged , ,