Kasper Strömmanista pop-up päätoimittaja Inhimillisille uutisille

KasperHuumori

Tässä kuussa Kasper Diem -blogin päätoimittaja Kasper Strömman päätoimittaa myös Inhimillisiä uutisia. Mitä uutisia? Inhmillisiä uutisia. Mitä? RAY:n rahoittamaa sivustoa joka kertoo 789:n järjestön tekemästä tärkeästä työstä joka ei aina näy julkisuudessa.

No pian näkyy.

Huhtikuun teemana Inhimillisillä uutisilla on #huumori. Ja koska Spede ei ole enää joukossamme virkaatekeväksi päätoimittajaksi valikoitui luontevasti vuoden graafikko 2013. Ensimmäiseksi teoksi ideoimme toimitustiimin kanssa kymmenen eriväristä keppiä sokeain valkoisen kepin hengessä. Lue juttu täältä.

Tästä tulee mielenkiintoinen kuukausi. Ja on muuten pirun mukavaa kuulua vihdoinkin neljänteen valtiomahtiin.

inhimillisiauutisia.fi
Inhimillisiä uutisia Facebookissa

 


0 Shares
Tagged , , , ,