70-luvun naiskuva kahvimainonnassa top 3

Suomessa juodaan paljon kahvia, siispä sitä myös mainostetaan paljon. Mutta tämä mainonta on tietenkin myös muuttunut vuosien mittaan. Tässä top kolme kahvimainosta 70-luvulta.

Kultapapu

Kulta Papu
Erkki: Mitäköhän se muija siinä taas tirskuu? Tästä kahvista menee ihan maku kun joutuu kuuntelemaan tuollaista hameväen hihittelyä.

Kultapapu2

Lissu: Huokaus. On se Erkki vaan niin ihana kun sille kelpaa minun keittämät pikku kahvit. Täytyy sano että Erkissä olen kyllä pyydystänyt aika vonkaleen.

Kestimokka

Kesti vaalea mokka
Kalevi: No niin, on sumppien aika. Tänään ajattelin juoda ne pukeutuneena jonkinnäköiseksi arabiksi.

Kestimokka2

Tarja: Huokaus. On se Kalevi vaan niin miehekäs kun se tuolla tavalla pukeutuu sheikiksi aina kun on päiväkahvien aika. Ajatella että minä onnentyttö saan ensiksi keittää hänelle kahvit ja sitten vielä roikkua tässä hänen käsipuolessa ihailemassa häntä! Olen kyllä todella etuoikeutettu.

Costarica

Costa Rica
Markku: Aijaij, on levynkuuntelun aika. Kuulokkeilla. Mitäköhän se eukko kolistelee siellä keittiössä? Ja mistäköhän tämä kahvikuppi ilmestyi käteeni?

Costarica2

Maija: Huokaus. On se Markku vaan niin hurmaava kun se tuolla tavalla aina sulkeutuu täysin omaan maailmaansa kun tulee kotiin. Onneksi minä onnentyttö saan sentään istua tässä metrin päässä sohvalla tuijottamassa häntä kuumottavasti. Meidän suhteemme on kyllä taatusti terveellä pohjalla.


0 Shares
Tagged , ,