Uusi blogihaaste: ole ampumatta pilapiirtäjä

haaste

Pari päivää sitten me täällä Kasper Diem -blogissa ”heitimme ilmoille” blogihaasteen. Haasteessa sitouduttiin teitittelemään koiria kuukauden, mutta emme totuuden nimessä oikein tiedä kuinka moni loppujen lopuksi tarttui siihen.

Sen sijaan nyt on ilmaantunut tarve paljon tärkeämmälle haasteelle: ole ampumatta pilapiirtäjä -haaste.

Jos ollaan oikein rehellisiä pidämme tätä haastetta itseasiassa paljon tärkeämpänä. Miksi? No emme itsekään täällä Kasper Diem -blogissa vierasta piirtämistä eikä satiiria. Joten siksi olisimme iloisia jos niin moni kuin mahdollista haluaisi osallistua.

Homma toimii näin: saat syödä lihaa, juoda alkoholia, sinutella koiria ja olla treenamatta niin paljon kuin haluat kunhat olet ampumatta yhtään pilapiirtäjää.

Aloita vaikka varovaisesti tammikuussa, ja jos tuntuu että tämä pilapiirtäjien ampumatta oleminen voisi olla ”sinun juttusi” voit jatkaa sitä niin kauan kun haluat. Vaikka loppuelämän. Se ei valtaosalta ihmisiä edes oikestaan vaadi mitään elämänmuutosta. Ja pienellä tahdonvoimalla sen pitäisi onnistua ihan kaikilta!

Usein sanotaan että kynä on miekkaa mahtavampi, ja se voi pitää paikkansa. Mutta valitettavasti rynnäkkökivääri tekee huomattavasti enemmän tuhoa kuin paksuinkaan miekkaa, puhumattakaan kynästä.

Mutta jos saamme tämän haasteen leviämään niin ehkä internet olisi sitten tänä päivänä kuitenkin se aseista kaikkein vahvin?

Kokeillaan!


0 Shares
Tagged ,