Miksi miehelle kokataan kuin lapselle?

Olemme kysyneet tätä ennenkin, mutta kysymme sen taas: missä vaiheessa ”äijä” alkoi tarkoittamaan ”lasta”?

Hyviä uutisia niille jotka ovat tähän asti pitänyt ABC-huoltoasemia liian sofistikoituneina: ainakin Paimion ABC-myymälässä voi tällä hetkellä tilata ruokaa erilliseltä Äijämenulta. Sinänsä tässä listassa ei ole mitään ihmeellistä; kyseessä on klassisia verisuonentukkeuttajia niinkuin makkaraperunat, pizzat ja hampurilaiset.

Mielenkiintoista on kuitenkin että suurimmalla osalla annoksia on lastenruokien nimet.

Onko jokaisen aikuisen miehen unelmana todellakin syödä ”Makkis-pökkistä” tai ”Tipuhådarin” joka on valeltu ”Texas-Peten kastikkeella”? Ja tuleeko hodarista todellakin miehekkäämpi jos sen sen kirjoittaa å-kirjaimella o:n sijaan?

Aijamenu520

90-luku soitti ja haluaa grunge-fonttinsa takaisin.

Meillä täällä Kasper Diem -blogissa olisi tietenkin vaikka kuinka paljon kysymyksiä, mutta kaksi nousevat yli muiden:

a) eikö listalla pitäisi tätä logiikkaa noudattaen olla Nauravat äijänakit ja
b) tarkoittaako ”ÄIJÄ-majoneesi” todellakin sitä mitä luulemme?

Kiehtovinta listassa on kuitenkin kuitenkin listan jälkiruoka Jäämies, joka on ”litra rehellistä vaniljajäätelöä” yhdeksän euron hintaan. Tämä tietenkin todistaa että äijää ei vain pidetä lapsena, vaan myös tyhmänä.

Äiäjämenu. Niin kuin ottaisi tikkarin lapselta äijältä.


0 Shares
Tagged , ,

3 thoughts on “Miksi miehelle kokataan kuin lapselle?

  1. […] vaiheessa, että se meillä asuva mies ei arvosta tuon työlistan otsikointia sitten yhtään, äijä-sanalla kun ei ole erityisen älyllinen kaiku. Mietin myös kameran kanssa pyllistellessäni, millaisia asioita tai kuvakulmia joku muu haluaisi […]

  2. […] Nykyään sieltä saa nimittäin ruokaakin. Ja minkälaista! Onko ÄIJJEMPÄÄ listaa nähty edes ABC:llä? Ajatteliko kukaan vanhassa Kustaa Vaasassa, että saisipa täältä 15 euroa maksavat lohipullat? […]

  3. […] vaiheessa, että se meillä asuva mies ei arvosta tuon työlistan otsikointia sitten yhtään, äijä-sanalla kun ei ole erityisen älyllinen kaiku. Mietin myös kameran kanssa pyllistellessäni, millaisia asioita tai kuvakulmia joku muu haluaisi […]

Comments are closed.