Tietääkö Törsti?

KingT

Terve taas lukijat, tässä Törsti. Jälleen on tullut monta mielenkiintoista kysymystä. Vastailenpa niihin tässä verkkaisesti ja maalailevasti.

Terve Törsti,
Kannattaako herskaa mieluummin polttaa vai rännittää?
Terveisin Narkkari Nakkilasta

Heipä hei sinne Nakkilaan,
Törsti ei ole itse heroiinin ystävä, mutta jos Törstin tikkaremmiin on uskominen niin tänä kesänä juodaan drinkkejä laseista joiden reuna on sivelty sitruunamehulla ja murskatulla Subutexillä. Jos kuitenkin päätät ”rännittää” niin ole sitten tarkkana niiden neulojen kanssa tai tulee äkkiä hepatiitti, ja sitä sinä et halua. Usko tässä asiassa Törstiä.

Sitten seuraava kysymys.

Kuules Törsti,
Kirvelee ihan vietävästi kun pissaan. Tietääkö Törsti mitä tässä nyt pitäisi tehdä?
Terveisin Liisa

Terve vaan Pissa-Liisa,
Törsti itse ei ole mikään varsinainen urologi, mutta on kysynyt neuvoa kolleegaltaan Kyrstiltä joka kärsii jatkuvasti virtsatien tulehduksista. Kyrstin paras neuvo onkin pysyä erossa Törstin tikkaremmistä jos haluaa välttää intiimivaivoja.

Toivottavasti tämä vastaus auttoi! Sitten seuraavan pulman pariin.

Terve Törsti!
Minua on viime aikoina ruvennut naapurit pännimään oikein urakalla. Mitä tässä pitäisi tehdä?
Terveisin Bono

Terve vaan Bono,
Kyllähän sen ymmärtää ettei kaikkien kanssa aina tule juttuun. Törstiäkin on tässä viime aikoina ruvennut kyrsimään tikkaremmi oikein huolella kun ovat aina pätemässä kaikessa ja lääppimässä Kyrstiä, joka on kuitenkin tavallaan varattu Törstille. Joten vedä sinä Bono naapuriasi pataan ja sano että Törsti antoi luvan. Minusta tuntuu että se on sen ansainnut.

No niin, siinäpä oli kaikki tältä kertaa! Toivottavasti vastauksista oli paljon apua, ja voidaan pian taas verkkaisesti ja maalailevasti ratkoa pulmianne yhdessä.


0 Shares
Tagged