Uusi Hyvä Veli -verkosto rakenteilla Kasper Diem -blogin lukijoille

Kate_boardroom

Lukijat!

Kuten kaikki tiedämme avain menestykseen on – ja on aina ollut – kuuluminen ”Hyvä veli -verkostoon”. Se avaa ovia mitä ihmeellisimpiin paikkoihin.

Mutta olemassaoleviin verkostoihin on kuitenkin vaikea päästä mukaan. Pitäisi olla synytynyt oikeaan perheeseen, tai käynyt tiettyjä kouluja. Ja näitä asioita on vaikea korjata jälkikäteen.

Siksi meidän on perustettava uusi, Kasper Diem -blogin seuraamiseen perustuva Hyvä Veli -verkosto.

Heti kättelyssä on huomautettava että ”veli” on tässä yhteydessä sukupuolineutraali ilmaisu.

On myös samantien sanottava että tämä uusi verkosto ei sitten ole mikään S-etukortin korvaaja. Enemminkin ajatuksena on että uuden verkoston ansiosta alaikäinen jäsen voisi ostaa tupakkaa kioskilta, tai jotain siihen verrattavaa. Ajatelkaa: yhdessä me voimme mahdollistaa sen että yhä nuoremmat ihmiset alkavat tupakoida aikaisemmin.

Meidän on uskallettava unelmoida!

Tämän uuden Hyvä Veli -verkoston puheenjohtaja on tietenkin näin alussa Vuoden graafikko 2013, Kasper Strömman. Miksi? Koska jokainen järjestö tarvitsee karsimaattisen johtajan. Siitäkin huolimatta Kasper Strömman on valmis ottamaan tämän tehtävän harteilleen.

Mutta ihan ensimmäiseksi tarvitsemme salaisen käsimerkin.

Vai sittenkin kädenpuristuksen?

Ehdotuksia?


0 Shares
Tagged , , ,

2 thoughts on “Uusi Hyvä Veli -verkosto rakenteilla Kasper Diem -blogin lukijoille

  1. Yhdessä olemme vahvoja says:

    Salainen kädenpuristus on vähän pervessi ja altis väärinkäsityksille (“kysyvä katse, viipyilevä ja etsivä tunnustelu — oletko meitä?…”), mutta käsimerkki voisi toimia.

    Nykyaikana sellainen voi olla dynaaminen, animoitu. Esimerkiksi voisi kunnianosoituksena suomalaiselle graafisen suunnittelun osaamiselle ja perinteelle etusormellaan nopeasti piirtää ilmaan Aalto-yliopiston sinetin. Tai ehkä sittenkin keskisormella, ettei käsimerkki olisi niin osoitteleva.

  2. Elsis says:

    Erään sisäpiirin lähipiiriin kuuluvana satun tietämään, että Napapiirikeskuksen tontuilla on salainen kädenpuristus. Näin tontut voivat tunnistaa toisensa siviilissä esim. Rovaniemen yökerhoissa, joissa perinteistä työunivormua hiippalakkeineen ei ole tapana käyttää. Ko. kädenpuristus opetetaan ainoastaan englanninkielisen nimikasteen saaneille tontuille sekä niille lapsille, joiden vanhemmat ovat hankkineet elämysmatkan joulupukin pajalle Lapin Safareilta. Eikö näin coolista ja kansainvälisestä “sisäpiiristä” jo kannattaisi ottaa mallia?

Leave a Reply