Jos Kokoomusnuoret saisivat päättää

Eilen Yleisradio uutisoi Kokoomusnuorten radikaalista periaateohjelmasta, jonka ydin taisi olla jotain siihen suuntaan että maa-orjuus olisi palautettava ja ulkomaalaiset karkoittaa maasta.

Mutta entäs jos nämä ehdotukset menisivätkin läpi? Olisiko se niin huono asia? Tarkastellaanpas.

1. Suomen tulisi liittyä NATOon samantien
NATOsta voi sanoa yhtä sun toista, mutta onko kukaan ottanut huomioon että tälläkin hetkellä Syyriassa on alkamassa sotabileet joihin Suomi ei pääse mukaan kun ei ole jäsen. Haluammeko tosiaankin jäädä aina kaikesta toiminnasta paitsi? Niinpä.

96997219-will-nato-1


2. Pykälä joka kieltää kiihottamisen kansanryhmää kohtaan tulisi poistaa.
Mitä hauskaa kansanryhmissä muka on jos niitä ei saa vähän kiihottaa välillä? Silloinhan voisimme esimerkiksi näyttää tämäntyyppisiä mainoksia televisiossa:

3. Yleisradio tulisi yksityistää
No, ajatusleikkejähän voi aina tehdä, mutta tähän on kuitenkin vedettävä raja. Koska kaikkihan ymmärtävät että jos vapaat markkinavoimat saavat vapaasti jyllätä ne tuottavat pian tämäntyyppisiä logoja mediayhtiöille:

715359

Ja sellaisessa maailmassaa ei edes Kokoomusnuori halua asua.


0 Shares
Tagged ,

2 thoughts on “Jos Kokoomusnuoret saisivat päättää

  1. Kansakunnan Toivo says:

    Alkaa herätä ajatus, että tämä “Kokoomusnuoret”-konsepti on teetetty jossain lontoolaisessa mainostoimistossa…

  2. Kypäräpappi says:

    Hienoa, älä anna faktojen häiritä hyvää hysteriaa.
    Kuitenkin hiljalleen kohun hälvettyä voisitko harkita antamista periksi tiedolle siitä, kuinka kukaan Nato-maa ei nimenomaisesti halua osallistua Syyria-kemuihin USA:n rinnalla. Eehkä Ranskaa lukuunottamatta (koska Syyria on niitten entinen siirtomaa ja Hollande tarvitsee ihan mitä tahansa muutosta romahtaneisiin kannatuslukemiinsa).
    Sama on toistunut aiemminkin Libyassa. Ainoastaan keskinäinen puolustus on velvoite, monet muut asiat saavat jäsenet päättää itse.

Leave a Reply