Miksi vitonen todellisuudessa uudistettiin?

Vitoset

Näin pankkikorttien aikakaudella tulee yhä harvemmin käsiteltyä käteistä rahaa, mutta voimme kertoa että nyt on käynyt niin että vitosen seteli on menty uudistamaan jossain vaiheessa ilman että me täällä Kasper Diem -blogissa olemme huomanneet mitään.

Uudistukseen on varmastikin omat viralliset syynsä, mutta me täällä Kasper Diem -blogissa olemme saaneet tietoomme uudistuksen todelliset, epäviralliset syyt. Näistä media vaikenee!

VItosetpieni


0 Shares
Tagged , , ,

One thought on “Miksi vitonen todellisuudessa uudistettiin?

  1. Rahassa vara parempi says:

    Hyvä, että tutkiva journalisti selvittää asioiden salatut taustat. Yksi asia jäi uudistuksessa huomaamatta: olisi kannattanut laittaa seteliin Muumi-kuva, mutta tämän sivuston ohjeet taisivat jäädä setelipiirtäjältä huomaamatta. Siten olisi saatu kansantalous hetkessä kuntoon!

Leave a Reply