Nigerialaiskirje

Joskus me täällä Kasper Diem -blogissa saamme ihan oikeaa postia. Esimerkiksi nimimerkki Arabian prinsessa lähestyi meitä viime viikolla tällä viestillä:

nigerialaiskirje
Emme aio nyt ottaa kantaa siihen onko tämä erityisen hyvä nigerialaiskirje (ei ole, rahasumma on liian pieni), mutta sen sijaan voimme tarjota ilmaisen käsiala-analyysin.

Kuten arvata saattaa Kasper Diem blogin perustaja Kasper Strömmanhan on tietenkin maamme johtavia grafologeja, jonka menetelmä perustuu muiden analyysien häpeilemättömään googlaamiseen ja yhdistämiseen.

Joten ”Nigerian prinsessa”, voimme rivien välistä lukea kirjeestäsi seuraavat asiat:

Kirjoittaja on täynnä tarmoa ja passiivista vastustuskykyä. Pastoosiviiva (mustetta virtaa paperille paljon) ilmaisee elämänläheisyyttä ja mieltymistä nautintoihin. Kyseessä on havannoiva ja perusterve yksilö.

Kirjoituksen tilanjako on kohtalainen, mikä ilmentää omien rajojen tuntemista, ennakkoluulottomuutta ja tervettä pyrkimystä kohti tulevaisuutta. Hän on niitä jotka elävät ja antavat muidenkin elää. Kirjoittajasta voisi sanoa että hän on perusrehellinen, mutta samalla epärehellinen.

Yläalueen yhdistelyt kuvastavat kirjoittajan kekseliästä teorian ja käytännön yhdistelyä. Hän on pohdiskeleva ja hänen onnennumeronsa on seitsemän. Lempikivi on ametisti. Lopukkeiden erikoinen muotoilu ilmentää tosin henkilön käytöksessä sumeilematonta vihaa, vaikka perusolemus on lempeä. Allekirjoitus tuntuisi sanovan ”morjens”. Kirjoittaja ei myöskään tämä käsialanäytteen perusteella ole Nigeriasta, vaan luultavasti Togosta.

Onko sinulla jotain jonka haluat lähettää Kasper Diem -blogiin? Tee se silloin osoitteeseen:

Kasper Diem -blogi
Castreninkatu 8
00530 Helsinki

Kirjoittelemisiin!


0 Shares

Leave a Reply