Kuninkaallisen lapsukaisen kunniaksi kaikki T-paidat postimaksutta tänään The Kasper Stromman Design Outletista

Lukijat!

22. heinäkuuta tulee aina olemaan meille täällä Kasper Diem -blogissa erityisen juhlan päivä. Kyllä: emme tule ikinä unohtamaan sitä päivää yksitoista vuotta sitten kun Tanskan Prinssi Felix syntyi.

6C8346064-tdy-130722-prince-felix-denmark-1.blocks_desktop_medium

Tämän kuninkaallisen merkkipäivän kunniaksi tarjoamme tänään kaikki T-paidat postimaksutta The Kasper Stromman Design Outletista. Ja mitä parasta: kaikki mitä sinun tarvitsee tehdä on naputella koodi ROYALBABY tilatessasi.

Ei hullumpi tarjous, vai mitä? Mutta huomiothan että tarjous on voimassa vain tänään.

Kauan eläköön Tanskan kuningashuone ja the Kasper Stromman Design Outlet!


0 Shares
Tagged ,

2 thoughts on “Kuninkaallisen lapsukaisen kunniaksi kaikki T-paidat postimaksutta tänään The Kasper Stromman Design Outletista

  1. Rojalisti says:

    Kun katselee mediassa olevaa hysteriaa jonkun brittiläisen kuninkaallisen henkilön syntymän johdosta, voi vain kuvitella, millainen meno oli 11 vuotta sitten Felixin syntyessä! Mahtoikohan Suomessa – ja muissakin sivistysmaissa – lehtiin mitään muuta asiaa mahtuakaan ainakaan viikkoon. (Lehdistökatsaus olisi poikaa.)

  2. Random Fashion Blogger says:

    Paidan kaulus on ihan passeli, kauluskärjet ovat riittävät pitkät jotta ei synny inhottavaa collar gapia. Valitettaasti kravatin solmu pilaa täysin muuten mallikkaan kauluksen. Double Windsor -solmu on aivan liian leveä – ja kaiken lisäksi löysä. Häpeä Felix! Nuorelle miehelle sopii paljon paremmin simppeli four-in-hand, joka on kaiken lisäksi helppo pitää kireällä. Plussaa klassisesta solmiosta (navy solmio valkoisilla pin dotseilla, ei voi mennä vikaan), sekä siitä että sitä ei ole mätsätty taskuliinaan. Mutta oi voi, niin, taskulina… Mikä on tuo hirveä vihreä puffi, joka tursuaa pikku prinssin taskusta? Tone it down, bro! Mitä vikaa on valkoisessa tv foldissa? Tumman puvun kanssa ei ikinä mitään muuta kuin valkoinen tv fold! Niin, ja nyt päästiin siihen pukuun. Pointsin prinssille kolminappisen puvun korrektista napituksesta! Vain keskimmäinen nappi kiinni. Myös hihan pituus on ballparkissa. Mutta nuo housujen lahkeet! Ne ovat liian lyhyet ja leveät! Pro tip: jos olet lyhyt kaveri, kuten 11-vuotiaat tuppaavat olemaan, housut pitää lyhentämisen lisäksi kaventaa polvista alaspäin! Jos housut olisi kavennettu, sukat paljastava lyhyys olisi trendikäs. Nyt se on pelkästään junttia! Ja nuo kengät sitten… Vaikka ne ovat hyvässä lankissa (tästä pisteet Felixin miespalvelijalle), ei derbyjä yksinkertaisesti laiteta puvun kanssa. Herranjestas, ei tämä ole mitään rakettitiedettä! Puvun kanssa aina oxfordit, derbyt aina jonkun muun kuin puvun kanssa! Toivottavasti pikku-Felix luet tämän ja otat opiksesi.

Leave a Reply