Uusi paita Kasper Stromman Design Outletissa – kannustetaan yhdessä Ruotsi voittoon!

Ruotsipaita2
Moni tämän blogin lukija on saattanut huomata että parhaillaan pelataan jääkiekon MM-kisoja, ja vieläpä ihan kotikulmilla. Suomi on pärjännyt tähän asti hyvin, mutta uskoisimme että kaikki ovat kanssamme samaa mieltä jos sanomme että tänä vuonna kannustetaan Ruotsi voittoon!

Suomihan voittaa nimittäin nämä kisat harva sen vuosi, mutta Ruotsi on voittanut vain vuosina 1953, 1957, 1962, 1987, 1991, 1992, 1998 ja 2006. On siis korkea aika saada pokaali taas sinikeltaiselle maaperälle!

Siksi on onnekasta että meille saapui juuri the Kasper Stromman Design Outletiin erä tyylikkäitä Ruotsi-paitoja – sekä miehille että naisille.  Nämä tulevat saamaan Ruotsin joukkueen taistelutahdon ihan uusiin sfääreihin.

Nyt huudetaan!


0 Shares
Tagged , , ,

Leave a Reply