10 varmaa tapaa löytää rakkaus

Jokainen meistä kaipaa sitä omaa mielitiettyä, mutta miten löytää se oikea? Onneksi Kasper Diem -blogi on apunasi – näillä vinkeillä onnistut varmasti.

tumblr_lmx75zW4eB1qda7ob

10. Tietävätkö kaikki varmasti että olet vapaa?
Oletko muuten ikinä tullut ajatelleeksi että aina on mahdollisuus että ihmiset eivät yksinkertaisesti tajua että olet sinkku? Pidätkö esimerkiksi huvin vuoksi kihlasormusta? Se kannattaa ehdottomasti ottaa pois. Sen sijaan emme kannusta siihen että maalaisit autosi kylkeen isolla ”ETSIN SEURAA”, koska se saattaa antaa epätoivoisen vaikutelman.

9. Vastakohdat vetävät toisiaan puoleensa
Tutkimukset osoittavat kerta toisensa jälkeen että vastakohdat vetävät toisiaan puoleensa. Oletko menestyvä, hyvännäköinen ja hauska? Etsi siis käsiisi ruma, tylsä häviäjä. Tällä tekniikalla pystyt moninkertaistamaan deittiesi määrän.

fiskfriakvinnor14

8. Ole avarakatseinen
Uudet tutkimustulokset puhuvat sen puolesta ettei rakkauden aina tarvitse olla fyysistä, eikä edes kahden ihmisen keskeistä. Jos kasvatat rakkauden käsitettä tulet huomaamaan että voit ihan hyvin rakastaa kotieläintä, uutta käsisaippuaa tai kourallista sepeliä. Laajenna siis horisonttiasi!

7. Muista sanaton viestintä
Eleet ja ilmeet kertovat usein enemmän meistä kun haluaisimmekaan myöntää. Älä siis pidä käsiäsi puuskassa rakastellessasi uuden partnerisi kanssa. Se voi lähettää ei-toivottuja signaaleja.

bigstock_waiting_for_true_love_161583621

6. Ennen kun voit rakastaa ketään muuta, opi rakastamaan itseäsi
On mahdotonta rakastaa ketään uutta ennen kun on oppinut pitämään itsestään. Siksi on täysin ookoo viettää tuntikausia peilin edessä päivittäin. Sinä senkin puoleensavetävä paholainen. Tarvitsisitko itseasiassa jotain uutta päällepantavaa? Joo! Mennäänkö ostoksille?

5. Ketään ei ole ikinä tultu hakemaan kotisohvalta
Ketään ei ole ikinä haettu avioliiton satamaan kotisohvalta – mutta mitä jos sinä voisitkin olla ensimmäinen? Tilaa siis niin paljon pizzoja kotiinkuljetettuna kun voit ja toivo että lähetti on romanttisella tuulella. Lisäbonuksena tässä tekniikassa on myös se ettei sinun tarvitse etsiä rakkautta nälkäisenä.

tumblr_m9g75h5iPD1r0c1kwo1_500

4. Älä suunnittele liikaa etukäteen
On aina hyvä ajatella tulevaisuutta, mutta ensitreffeillä ei kannata esitellä sitä uutta valmistalopakettia mihin olet suunnitellut muuttavanne. Sen sijaan voi mainiosti esitellä tulostamaasi listan muutamasta hyvästä vuokra-asunnosta. Tämä tekee varmasti positiivisen vaikutuksen, sillä hyvät vuokra-asunnot ovat nykyään kiven alla.

3. Yritä olla puhumatta entisistä partnereistasi
On aina huono idea fokusoida liikaa entisiin heiloihin. Ja jos pystyt, älä myöskään ota entistä partneriasi mukaan deitille. Useimmat ihmiset pitävät tätä pelkästään epäkohteliaana.

lovely_swans

2. Muista käytöstavat
Sinun ei tarvitse mennä liiallisuuksiin, mutta niin kauan kun käytät sekä haarukkaa että veistä syödessäsi olet hyvällä alulla. Ja jos käydessäsi asioilla jätät partnerisi autoon on hyvä jättää ikkuna raolleen jos aurinko porottaa että ilma vaihtuu kunnolla.

1. Jos ei heilaa Helluntaina niin ei koko kesänä
Vanhan kansan viisaudet voi tietenkin usein jättää omaan arvoonsa, mutta juuri tämä on osoitettu todeksi Stanfordin yliopistossa. Muista siis että tänä vuonna kannattaa iskeä kiinni mihin tahansa partneriin joka sattuu ilmaantumaan ennen 19. toukokuuta!


0 Shares
Tagged ,

Leave a Reply