Matkaeväitä henkiselle polulle – muutamia käytännön vinkkejä

Lähtiessäsi henkiselle vaellukselle pätevät samat säännöt kun muillakin vaelluksilla: kun varusteet ovat kunnossa pystyt paremmin nauttimaan matkastasi, oli se henkistä laatua tai ei. Tässä muutama Kasper Diem -blogin tarjoama käytännön vinkki.

violet-life-journey1

• Pukeudu kerroksittain
Henkisyyden ei tarvitse tarkoittaa sitä että sinun pitäisi olla märkä tai palella. Päinvastoin; alusasu, lämmittävä eristyskerros, vettä eristävä kerros sekä tarvittaessa lämmin taukoasu ovat varmasti tarpeen. Näin et kuluta liikaa energiaa lämmönsäätelyyn ja voit käyttää tämänkin energian henkisyyden tavoitteluun.

 • Pakkaa kunnon eväät
Ei ole mitään järkeä patikoida nälissään vain siksi että on kokenut valaistuksen. Nykyään on saatavilla paljon erilaisia kuivamuonia keitoista lähtien jotka pitävät nälän loitolla. Jos haluat voit myös ottaa esim. makkaraa reissuun, mutta muista että se pilaantuu herkästi lämpimällä säällä.

j0433335

• Pidä jalat kuivina
Entisaikoihin pyhät miehet kävelivät paljain jaloin, mutta sinä et ole mikään apostoli. Sijoita siis kunnon vaelluskenkiin. Pidemmällä matkalla, niin kuin sielunvaelluksella, voit pakata myös kumisaappaat.

• Muista rakkolaastari
Jos olet hankkinut vaelluskenkäsi varta vasten tätä reissua varten vaarana on rakot, joten älä unohda laastaria.  Älä myös unohda kyypakkausta, koska jopa paratiisissa voi olla käärmeitä.

fourthawakening

 • Muista tankata
Myös henkisellä vaelluksella voi tulla nestehukka. Kanna siis aina raikasta vettä mukanasi – eikä sen todellakaan tarvitse olla mitään siunattua vettä. Pääasia että se pitää janon loitolla.

• Pysähdy usein keittämään kahvit
Kahvin tulee sitten olla yhtä kuumaa kun se palo joka sai sinut lähtemään tälle henkiselle vaellukselle. Muista: oikein PIRUN kuumaa.

let it all go

• Leipä matkamuonana
Henkiselle matkalla kannattaa ottaa evääksi sitten näkkileipää eikä mitään öylättiä. Tiesitkö että jos haluat voit myös tehdä reissun päällä oman näkkileipäsi? Silloin on syytä varata mukaan ruisjauhoja, suolaa ja vähän leivinjauhoja.

Tee näin: vaivaa aineksia ANKARASTI niin kuin Vanhan testamentin Jumala ja valmista sen jälkeen leipä retkikeittimellä. Tosin varoituksen sana: näkkileivän kuivaaminen voi kestää pahimmillaan viikkokausia. Paitsi tietenkin jos on aurinkoista, jolloin voit selvitä siitä muutamassa päivässä. Voilá, sinulla on itsetehtyä näkkileipää.

Näillä vinkeillä henkinen polkusi on turvattu ja hyvinvointisi taattu!


0 Shares

Leave a Reply