Barcelonanalainen taidekatsaus

MargaritasLIten

Kun Barcelonalainen kauppias menee siestalle, hän vetää poikkeuksetta metallisen turvasäleikön putiikkinsa eteen. Usein tämä säleikkö on kuitenkin Barcelonalaisen kauppiaan mielestä hieman tylsä – mutta onneksi hän voi palkata säleikkötaiteilijan maalaaman siihen jotain kivaa. Tässä top 5.

LumarLiten

5. Lumar – serveis fotografics
Monesti säleikkötaiteilijat ovat opiskelleet vuosikaupalla klassista maalausta sen lisäksi että he heittävät keikkaa elävinä patsaina Ramblalla. Monen mielestä juuri tämä uniikki taitoyhdistelmä tekee näistä maalareista niin kysyttyjä.

Krapu

4. Krapu
Barcelonan merellisyys paistaa usein läpi teoksissa. Juuri tätä teosta varten taiteilija kävi aamunkoitteessa läpi satoja kalastajien vastapyydettyjä äyriäisiä ennen kun päätyi maalaamaan tämän täydellisen yksilön säleikköön. Ravun nimi oli muuten Raoul. Tykkäsi kovasti valokuvata ja napsutella saksiaan.

LaBodequetaLiten

3. La Bodegueta
Monesti hyvällä säleikkömaalaajalla saattaa olla jopa vuosien odotuslista. Mutta sen ymmärtää viimeistään silloin kun näkee miten taidokkaasti viinitynnyreiden liike on vangittu esimerkiksi tähän säleikköön.

DaiquirisLiten

2. Stinger Daiquiris
Moni ei tiedä että sen jälkeen kun Lemmenlaiva loppui telkkarista laivan leppoisa baarimikko Isaac jäi jatkamaan hommiaan lähimpään satamaan, joka sattui olemaan Barcelona. Tätä ei muuten opaskirjat kerro.

Rostisseria

1. Rostisseria
”Veljenpojat! Syömään! Iines on jo pöydässä, jos tiedätte mitä tarkoitan.”


0 Shares
Tagged ,

Leave a Reply