Suomen suosituin podcast vallatulla yliopistolla: “Viitasammakko on tässä ekonomiassa taivaan lahja”

Hyviä uutisia – Kasperin ja Mikon podcast on jälleen ilmestynyt. Ja tällä viikolla tehdäänkin poddauksen historiaa kun Suomen suosituin podcast käy ainoana podcastina maassamme vallatulla Helsingin yliopistolla puhumassa valtauksen tavoitteista, haaveista ja päämääristä.

Valtauksen äänenä toimii Miikka Seppänen, joka kertoo valtauksen tavoitteista, haaveista ja päämääristä. Sekä kertoo sen lisäksi miten käytännössä toimii ruokahuolto ja peseytyminen valtauksen aikana, sekä kuinka monta räsymattoa tarvitaan tekemään yliopiston eteisestä kodikas. Sekä tietenkin miten oikeaoppisesta “hakataan valtaustatska”.

No, mutta toki jaksossa puhutaan muustakin. Niinkuin shrinkflationista, ruskaturismista sekä sammakoista. Ei olekaan liioiteltua sanoa että jakso on “täyttä tavaraa” alusta loppuun.

Mikko paljastaa myöskin mitä oikeasti tapahtui kun häntä kävi haastattelemassa paikallislehti. Sekä tuo pöytään viikon juomaan, alkoholittoman rommin. Joka ilmeisesti on kallein tähän asti nautittu viikkoliemi.

Sinä kuulet itse – ehkä paras jakso tähän asti. Kuuntele Podme-palvelussa.

Kasperin ja Mikon podcast on Suomen suosituin podcast, joka ilmestyy kahden viikon välein.


0 Shares
Tagged , ,