Kasperin ja Mikon podcast uudessa kodissa: ”Olemme tehneet paluun”

Hyviä uutisia – Kasperin ja Mikon podcast on back. Ja tällä kertaa ”uudessa kodissa”, eli PodMe -palvelussa. Mutta myös ihan fyysisesti uudessa kodissa. Symbolista, eikö? Mutta sellainen on Suomen suosituin podcast. Toimii niin monella eri tasolla.

Mistä tässä eepppisessä paluujaksossa sitten puhuttiin uuden kodin lisäksi? Ainakin seksikkäistä musiikkikappaleista. Ja siitä onko Marttaliitto pelkkä yhden hitin ihme, jonka ainoa idea on mikrokuituliina? Sekä tietenkin siitä voiko maailma olla yhtä aikaa tuttu ja exotic?

Joka toimii tietenkin hyvänä aasinsiltana viikon juomaan, tanskalaisen Harboe-panimon Exotic tasteen. Miltä se maistui? No, eksoottiselta tietenkin. Ristiriitainen, mutta silti ”mukiinmenevä” tuote.

Kaikenkaikkiaan siis huippujakso, ellei peräti paras tähän asti. Kiitos kun kuuntelet.

Kasperin ja Mikon podcast on Suomen suosituin podcast, jota voi kuunnella PodMe-palvelussa.


0 Shares
Tagged , ,