Kasperin ja Mikon podcast on tehnyt paluun PodMe-palvelussa

Kasperin ja Mikon podcast oli aloittaessaan vuonna 2017 maamme ensimmäinen podcast joka toi ilmiön Suomeen, ja teki podcastien kuuntelemisesta ”coolia”. Suomen suosituin podcast löysikin nopeasti vannoutuneen kuuntelijakunnan, joka tunnisti toisensa ja itsensä termistä eliittikuuntelijat. Joulukuussa 2020 nämä eliittikuuntelijat joutuvat kuitenkin pettymään, kun Kasper ja Mikko ilmoittivat tekevänsä viimeisen jaksonsa.

Vai tekivätkö sittenkään?

Ei suinkaan – koska nyt Kasper ja Mikko ovat back, ja tällä kertaa uudessa PodMe -palvelussa. Luvassa on tuttua pohdiskelua, mutta nyt vuoden tauon mahdollistamalla ihan uudenlaisella virkeydellä. Ja mitä tärkeintä, kuukausimaksua vastaan. Podissa kuitenkin käydään joka viikko uudessa paikassa, puhutaan viikon aikana askarruttaneista aiheista ja juodaan sen jälkeen viikon juoma. Toisin sanoen se konsepti johon eliittikuulijat ovat jo tottuneet, mutta josta muu maailma on vasta saamassa vihiä.

Saaga siis jatkuu – eläköön PodMe ja Suomen suosituin podcast!


0 Shares
Tagged , ,