Vuoden graafikon 2013 entiseen kotitaloon kiinnitettiin muistolaatta: ”Tämä on suuri kunnianosoitus”

Tärkeitä uutisia – vuoden graafikon 2013 Kasper Strömmanin entiseen kotitaloon on viime viikolla kiinnitetty muistolaatta.

Mitä laatta juhlistaa? Sitä että vuoden graafikko asui vehreässä Helsingin Puu-Vallilassa vuosina 2013–2021. Onnellisia vuosia.

Keneltä aloite tähän laattaan tuli? Se ei ole tärkeää. Mutta ookoo, vuoden graafikolta itseltään. Olisi tietenkin ollut tyylikkäämpää jos ehdotus olisi tullut jostain muualta. Mutta sitä nyt vaan ei tapahtunut, ja menihän tämä hienosti näinkin.

Kylttiasia käsiteltiin kuitenkin normaaliin tapaan yhtiökokouksessa, ja sai asukkaiden siunauksen. Talo-yhtiön hallituksen puheenjohtaja Heidi Uppa kävi myös paikalla julkistustilaisuudessa  antamassa lopullisen siunauksensa.

Millainen itse julkistustilaisuus sitten oli? Arvokas. Aurinko helli, ja tarjolla oli light-colajuomaa. Kolmen minuutin tallenteen voit katsoa alla.

Mihin sitten kannattaa suunnata jos kyltin haluaa nähdä oikeasti? Osoite on Keuruuntie 7-9. Eikä ole epäilystäkään että tämä kyltti tullaan maintsemaan tulevaisuuden matka-oppaissa.

Aina voidaan siis keskustella siitä kuka ruuvasi kyltin seinään ja millä meriiteillä – mutta tärkeintä on siis että laatta on olemassa, ja on sitä myötä tätä nykyä tärkeä osa pääkaupunkimme historiaa.

Eläköön muistot!

 

 

 

 


0 Shares
Tagged , ,