Piparkassun Talot nyt hintaan 15e koodilla ”VALEARKKITEHTI”

Oletko jo ehtinyt hankkia Vuoden graafikon 2013, Kasper Strömmanin klassikkoteoksen Piparkassun talot? Ai et vai? Hyvä. Koska nyt se on tarjolla hintaan 15e koodilla ”VALEARKKITEHTI” kustantajan sivuilta. Tarjous on voimassa jouluaattoon saakka.

Ai mitä sanoitkaan? Omistat jo tämän klassikkoteoksen? No sittenhän nyt on erinomainen tilaisuus antaa teos lahjaksi ihmiselle jota rakastat. Muista myös että jos päätät olla antamatta tätä pipararkkitehtuurin lahja, se on merkki rakkauden puutteesta.

Jaa että mikä on Piparkassun talot? No tietenkin piparkakkutalokirja jossa ei ole liian vaikeita rakennelmia. Kaikille meille joilla menee hermot jos pitää nysvätä joku Eiffeltorni piparitainkinasta. Ei kiitos – Piparkassu ei piperrä.

Puhumattakaan siitä miten Piparkassun taloissa mielikuvituksen annetaan laukata. Vai miltä kuulostaa piparinen linnunpönttö tai iglu sokeripaloista?

Ja mitä parasta, jos sinulla on tunne että olet rahoissasi voit myös nyt tilata kirjan hintaan 45e koodilla ”MASSIKEISARI”. Haluaisin huomauttaa että minä en tule näkemään näistä ylimääräisistä rahoista senttiäkään. Mihin rahat menevät? Vaikea sanoa, mutta kurstantamon kahvikassaan luultavasti.

Joten tilaa Piparkassun talot jo tänään koodilla ”VALEARKKITEHTI” tai ”MASSIKEISARI”. Valinta on sinun.

Klikkaa tästä.


0 Shares
Tagged , , , ,