Kasperin ja Mikon podcast: ”Epämiellyttävä tulvahdus ja sitten suuri mykkyys”

Kaupallinen yhteistyö Careeria

Hyviä uutisia – Kasperin ja Mikon podcast on jälleen ilmestynyt. Onko tämän viikon jakso paras tähän asti? Päätä itse kuuntelemalla tästä:

Mistä tämän viikon jaksossa sitten puhuttiin? Kasperin kirjanurkassa koetaan ainakin jännittävät hetket kun Kasper on vihdoinkin onnistunut irrottamaan kirjan joka tuli kesäauton kanssa, ja joka on ollut ilmeisesti vuosia jumissa keskikonsolin ja etupenkin välissä. Mitä auton edellinen omistaja lueskeli ajaessaan?

No tietenkin viiniopasta vuodelta 2012. Ei olekaan epäilystä siitä että tässä autossa on siemailtu yli 2000 lasia viiniä ajaessa*. Kasperiin teki joka tapauksessa vaikutuksen viiniarvostelijan rikas kieli, ja varsinkin silloin kun pitää arvostella heikompitasoinen pullo. Vai mitä mieltä termistä ”väsynyttä hedelmää”? Autosta löytynyt kirja saikin arvosanaksi 5/5.
*Ei ole totta.

Uusille arvostelutaidoille saatiinkin sen jälkeen heti käyttöä, kun vuorossa oli viikon juoma. Se oli Ikean inkiväärinen smoothie Munsbit joka ei ollut ollenkaan hullumpaa, ja kuvailtiin heti sanoilla ”pirteää hedelmää”. Arvosana komeat 5/5.

Tämän lisäksi Mikko puhuu tovin bromancesta, ja Kasper lukee Salon Ekocenteristä löytyneitä Mikon vanhoja päiväkirjoja. Jonka jälkeen puhutaan muutenkin Salon seudun kärkihankkeesta, Kesäkaarasta.

Sinähän kuulet itse – ehkä paras jakso tähän asti. Kiitos kun kuuntelet.

Kasperin ja Mikon podcast on Suomen suosituin podcast, joka ilmestyy joka torstai. Tämän viikon jaksoa sponsoroi nuorten ja aikuisten kouluttaja Careeria.


0 Shares
Tagged , , , ,