Kasper ja Mikko mattolaiturilla: ”Aika cool kaara”

Hyviä uutisia – Kasperin ja Mikon podcast on jälleen ilmestynyt. Ja tällä viikolla onkin luvassa oikea erikoisjakso kun Suomen suosituimmat poddaajat viettävät kaunista kesäpäivää mattolaiturilla. Onko jakso kenties paras tähän asti? Päätä itse kuuntelemalla tästä:

Mistä jaksossa sitten puhuttiin? Mikko on ainakin tehnyt tärkeitä havaintoja uimarannalla, ja puhuu siitä. Kun taas Kasper on käynyt ”stadilaisessa huvipuistossa” Linnanmäellä, ja kertoo kokemuksistaan. Sen lisäksi Mikko fleksaa laajalla Kalevalan tietämyksellään, ja Kasper on taas tuonut juttuja maakunnista joiden pitäisi olla valtakunnanuutisia.

Suomen suosituin podcast ei myöskään ole podcast joka pelkäisi puhua ikuisuuskysymyksistä. Onko oikea termi  drone vai dr**ni? Uuden tekniikan tullessa markkinoille on hyvä puhua alusta alkaen oikeilla termeillä. Niin kuin uuden sukellusdronen kohdalla.

Ja tottakai tutuun tapaan juotiin myös viikon juoma. Se oli tällä viikolla gluteeniton ranskalainen pieni olut Jade, joka oli juuri oikeassa elementissään aurinkoisella mattolaiturilla. Siksi se saikin arvosanan 5/5 saatesanoilla ”vavavoom” ja ”laadidaa”. Hyvvää, yksinkertaisesti.

Sinä kuulet itse – mahdollisesti paras jakso tähän asti. Kiitos kun kuuntelet.

Kasperin ja Mikon podcast on Suomen suosituin podcast, joka ilmestyy joka torstai.


0 Shares
Tagged ,