Kasper ja Mikko Eiran möhkäleellä: ”Miau miau”

Hyviä uutisia – Kasperin ja Mikon podcast on jälleen ilmestynyt. Ja tällä viikolla onkin luvassa oikea erikoisjakso kun Suomen suosituimmat poddaajat käyvät Eiran möhkäleellä”. Missä, kysyt? Se selviää tietenkin jaksossa, jonka voi kuunnella tästä:

No, mistä tässä erikoisjaksossa sitten puhuttiin? Kasper on ainakin käynyt Mathildedalissa, ja tuonut sieltä luettavaa. Mikon yksinäinen kesä olikin mitä kesäisintä ajanvietettä, ja siinä oli ennen kaikkea tasoja – tosin ehkä kuvittajan lisäämänä. Kirja sai kuitenkin 5/5.

Mikolla taas on tällä viikolla ekstraterrestriaalinen elämä mielen päällä, ja puhui viesteistä mitä lähetämme avaruuteen. Jonka jälkeen juotiin viikon juoma.

Mitä long drinkistä, eli tuttavallisemmin lonkerosta jää jäljelle kun siitä poistaa alkoholin? Aivan oikein, greippilimua. Joka tässä tapauksessa kuitenkin haluaa naamioida itsensä ”rajuksi iloliemeksi”. Tosin tämä greippilimonadi oli loppupeleissä yllättävän hyvää, ja saikin neljä pistettä viidestä. Joten kiitos siitä, alkoholiton long drink.

Sinä kuulet kuitenkin itse – ehkä paras jakso tähän asti. Kiitos kun kuuntelet.

Kasperin ja Mikon podcast on Suomen suosituin podcast, joka ilmestyy joka torstai.


0 Shares
Tagged , ,