Kasper ja Mikko kukkien maailmassa: ”Tiedätkö valkoisen ruusun merkityksen?”

Kaupallinen yhteistyö: ekukka.fi

Hyviä uutisia: Kasperin ja Mikon podcast on jälleen ilmestynyt, ja tällä viikolla liikutaan kukkien maailmassa koska jaksoa sponsoroi ekukka.fi. Onko jakso paras tähän asti? Päättele itse kuuntelemalla tästä:

Mikä on ekukka.fi? Kukkien välityspalvelu joka on aika pirun hyödyllinen näinä korona-aikoina – vielä kun muistaa että sunnuntaina on äitienpäivä. Mutta toki sivustolla on myös kiehtovaa kukkatietoutta jota käydään jaksossa läpi.

No, mutta toki jaksossa puhuttiin muustakin. Kasper käy esimerkiksi läpi lehtiä jotka ovat lopettaneet koronan seurauksena. Ja Mikko antaa uuden soittajan, sushi-suden päästä ääneen. Sen lisäksi puhutaan niin ”sexibisnesmurhista” kun siitä että 87% maamme väestöstä oli vappuna hauskaa.

Enstä juotiinko jaksossa juoma? Kyllä! Tällä viikolla se oli korona-aiheinen #PysyKotona -lager. Maku? Tavanomainen, mutta ei ollenkaan huonolla tavalla. Mukavaa juoda ”ihan tavallista olutta”. Vaikkei se tietenkään vetänytkään vertoja Suomen suosituimmalle beerille.

Kaikenkaikkiaan siis huippujakso, ellei peräti paras tähän asti. Kiitos kun kuuntelet.

Kasperin ja Mikon podcast on Suomen suosituin podcast joka ilmestyy joka torstai. Tämän viikon jakso sponsoroi ekukka.fi.


0 Shares
Tagged , ,