Lehdistötiedote: Kasper Ja Mikko julkistavat ensimmäisenä podcastina maailmassa oman streetwear-malliston – saatavilla vain torstaisin

Kaupallinen yhteistyö: Pure Waste

LEHDISTÖTIEDOTE
HETI VAPAA JULKAISTAVAKSI

Suomen suosituimman podcastin Kasper ja Mikko julkistavat oman streetwearmalliston. Tämä maailmalla suosittu pukeutumistyyli on jo kauan raivannut jalansijaa myös meidän leveysasteilla, ja oli vain ajan kysymys ennen kuin ”Suomen streeteimmät poddaajat” tarttuisivat konseptiin. Malliston ensimmäinen vaatekappale on klassinen T-paita.

Suomen suosituimman podcastin toinen poddaja, Kasper Strömman on silminnähden tyytyväinen.

– Tämä on ollut meidän pitkäikäinen unelmamme joka nyt vihdoinkin käy toteen. Olemmehan Mikon kanssa hyvin herkkiä ”katujen pulssille”, ja koimme että tämä on juuri tällä hetkellä se mitä sinivalkoinen maamme tarvitsee.

Siinä missä moni muu vaatemerkki on valinnut valmistaa vaattensa ”karuissa ja jäätävissä oloissa”, Suomen suosituin streetwear on valinnut toisen tien. Siksi kumppanina hankkeessa on Pure Waste, joka käyttää prosessissan vain kierrätettyjä kuituja. Kasper on asiasta silminnähden ylpeä.

– Moni muu vaatemerkki on valinnut valmistaa vaattensa karuissa ja jäätävissä oloissa, mutta meillä taas on kumppanina Pure Waste joka käyttää prosessissaan vain kierrätettyjä kuituja.

Jokainen Pure Wasten valmistama paita säästääkin 2700 litraa vettä verrattuna perinteisesti valmistettuun. Se ei kuitenkaan ole ainoa asia joka erottaa Suomen suosituimman streetwearin muista markkinoilla olevista brändeistä – maailman ensimmäistä podcastista syntynyttä vaatemerkkiä voi nimittäin ostaa vain torstaisin.  Kasper Strömman, mistä on kyse?

– Tiedämme että Suomen suosituin streetwear tulee nimensä mukaan olevan hyvin suosittu, emmekä halua kuormittaa Pure Wasten servereitä liikaa. Siksi tuotteitamme voi ostaa vain torstaisin, samana päivänä kun podcastimme ilmestyy. Ajattele sitä vaikka internetmaailman sosiaalisena distansiointina.

Suomen suosituimman streetwearin ensimmäinen mallisto tulee ostettavaksi torstaina 7.5.2020 keskiyöllä kello 00:00. Kasper Strömman, mitkä ovat odotukset?

– Niin, streetwearin kielellähän kutsumme tätä ns. dropiksi. Uskon että tästä tulee tervetullut lisäys maamme ”streetwear-skeneen”, ja toivon vain että emme valmistaneet paitoja liian vähän, tämähän on erittäin rajoitettu painos. Mutta lykkyä tykö kaikille jotka onnistuvat saamaan omansa!

Paitoja on saatavilla tästä linkistä torstaina kello 00:00 alkaen, aina keskiyöhön saakka.

Suomen suosituin streetwear on uusi tulokas streetwear-markkinoille joka on syntynyt Suomen suosituimman podcastin vanavedessä. Mallistoa on saatavilla vain torstaisin.


0 Shares
Tagged , ,