Kasperin ja Mikon podcast takkatulen äärellä: ”Kymmenen kilon ylipainolla voit säästää pitkän pennin”

Kaupallinen yhteistyö: Contura-takka

Hyviä uutisia – Kasperin ja Mikon podcast on jälleen ilmestynyt. Tällä viikolla nauhoitus tapahtuu Casa Pykärissä takkatulen äärellä, ja jakso on ehkä paras tähän asti. Kuuntele vaikka tästä:

Mistä jaksossa sitten puhuttiin? Bisneskassulla on tällä viikolla taas ”pitchaushousut jalassa”, ja tekee harvinaisen urheiluaiheisen pitchauksen. Ja Mikko taas haluaa fleksata miehisyyttään sytyttämällä tulitikun.

Kasperin kirjanurkassa taas tutustutaan vuoden 1975 merkkiteokseen, Mauno Rintakosken Mainonta sosialistisissa maissa. Niinkuin alkusanoissa arvellaankiin se ei ole vanhentunut arvokkaasti, ei vähintäänkään sen takia että puolet kannessa mainituista maista ei ole enää olemassa. Mutta silti mielenkiintoista luettavaa.

No, entäs juotiinko viikon jaksossa juoma? Todellakin juotiin. Ja tällä viikolla se oli jälleen kerran koronaviruksen eli ”kortsuvirtsun” inspiroima olut, Maku Brewingin Etäpäivä kaurastout. Maku? Ookoo. Tölkin kuvitus? Kaikki eivät rakastaneet. Mutta niin kun pakkauksessakin sanotaan, tämän ei ole tarkoituskaan olla pitkäikäinen tuote. Joten olkoon menneksi.

Kaikenkaikkiaan siis huippujakso, ellei todellakin paras tähän asti. Kiitos kun kuuntelet.

Kasperin ja Mikon podcast on Suomen suosituin podcast joka ilmestyy joka torstai. Tämän viikon jaksoa sponsoroi Contura-takka.


0 Shares
Tagged , , ,