Kasperin ja Mikon podcast kahvila Kuumassa: ”Kasperdamuksen ennustukset vuodelle 2020”

Kaupallinen yhteistyö Kuuma

Hyviä uutisia – Kasperin ja Mikon podcast, eli Suomen suosituin podcast on jälleen ilmestynyt. Tässä vuoden ensimmäisessä jaksossa poddataan kahvila Kuumassa, ja jakso on ehkä paras tähän asti. Kuuntele vaikka tästä:

Mistä tässä vuosikymmenen ensimmäisessä jaksossa sitten puhuttiin? Kasper on ainakin löytänyt sisäisen Kasperdamuksensa, ja antaa viisi tulevaisuudenennustusta tulevalle vuodelle. Kun taas Mikko on uudelleentutustunut vastamainontaan.

Sen lisäksi jutellaan Kasperin ja Mikon podcastin sisältöyhteistöiden myyjän Rian kanssa, jonka tyttäret vetävät Kuuma-kahvilaa. Voisikin sanoa että tässä vaiheessa olemmekin kaikki yhtä isoa perhettä.

Onko urheilu vielä coolia vuonna 2020? Siltä vaikuttaisi, ja siitä on tietenkin kiittäminen ennen kaikkea Suomen suosituinta podcastia. Kasper puhuu vielä tovin siitä mistä tietää että olemme saapuneet uudelle vuosikymmenelle, ennen kuin on viikon juoman aika.

Se on tällä viikolla amerikkalainen, ”vitsikäs” Leninade, joka nojaa vahvasti jonkinnäköiseen huumori-neuvosto-estetiikkaan. Maku onkin tässä tuotteessa ilmeisesti ollut alusta asti sivuosassa, joka tietenkin heijastuu pisteytykseen.

Kaiken kaikkiaan siis huippujakso, ellei todellakin paras tähän asti. Kiitos kun kuuntelet.

Kasperin ja Mikon podcast on Suomen suosituin podcast, joka ilmestyy joka torstai. Tämän viikon jaksoa sponsori kahvila Kuuma. Jos haluat mainostaa Kasperin ja Mikon podcastissa ota yhteyttä Ria Sirén, puh 040 675 7772, ria@kasperjamikko.com


0 Shares
Tagged , , ,