Kasperin ja Mikon podcast Villd-ravintolassa: ”Universum: pilalla”

Kaupallinen yhteistyö: Ravintola Villd

Hyviä uutisia – Kasperin ja Mikon podcast on jälleen ilmestynyt. Tällä viikolla käydään Suomen ensimmäisessä vegaanisessa fine dining -tasoisessa ravintola Villdissä puhumassa Ossi Palonevan kanssa, ja jakso on ehkä paras tähän asti. Kuuntele vaikka tästä:

Mistä jaksossa sitten puhuttiin? Tietenkin Villd-ravintolasta, mutta myös samaan konseptiin kuuluvasta Youtube-sarjasta ja podcastista. Ja siitä miten kuusen voi Ossin mukaan joulun jälkeen ihan hyvin syödä.

Fun fact: Villdin ikkunassa oleva metalliseen putkeen pujotettu graniittlohkare on kuvanveistäjä Erwin Laihon käsialaa ja painaa sitten noin sata kiloa. Yksinään se on syy käydä paikan päällä.

No, mutta sen lisäksi puhuttiin tietenkin muistakin asioista, niinkuin uudesta Star Wars -elokuvasta, lainauimahousuista/nudismi-salaliittoteoriasta, sekä siitä miten joskus on ”kivaa syödä pieni snägäri”. Ja juotiin tietenkin viikon juoma.

Se oli tällä viikolla Ossin joulukuusesta loihdittu maaginen, metsäinen savudrinkki. Sen maku oli jotain aivan tavallisuudesta poikkeavaa – hyvällä tavalla. Vau. Podhistorian korkein arvosana, 6/5 olikin tällä viikolla erityisen ansaittu.

Toisin sanoen erityisen hyvä jakso, ellei peräti todellakin paras tähän asti. Kiitos kun kuuntelet.

Kasperin ja Mikon podcast on Suomen suosituin podcast, joka ilmesty joka torstai. Tämän viikon jaksoa sponsoroi Suomen ensimmäinen vegaaninen fine dinging -tasoinen ravintola Villd.


0 Shares
Tagged , , , , ,