Kasperin ja Mikon podcast Breakin SM-kisoissa: ”Tavoitteena päämärätön seikkailu”

Hyviä uutisia – Kasperin ja Mikon podcast on jälleen ulkona. Tällä viikolla ollaan Breakin SM-kisoissa, ja jakso on ehkä paras tähän asti. Kuuntele tästä:

Mistä tämän viikon jaksossa puhuttiin? Ainakin siitä miten Postin kampanja lähettää fyysisiä pahvikappaleita toisilleen on vain voimistunut mitä lähemmäs joulua tullaan. Sekä ideoidaan jatkotoimenpiteitä sille varalle että hollantilaisen miehen suunnitelma laillisesti alentaa ikäänsä menee läpi oikeudessa.

Lisäksi Kasper kertoo seikkailustaan visailuohjelma Kymppitonnin parissa. Sekä kokeilee ylijääneitä kysymyksiän Mikkoon.

Juodaanko jaksossa tuttuun tapaan viikon juoma? Tottakai juodaan. Tällä viikolla se on japanista importoitu, Suntoryn valmistama Boss-kahvi, joka maku oli kohtalaisen tavanomainen. Mutta koska slogan ”Boss is the boss of them all since 1992” puhuttelee Kasperia, se saa arvosanan 5/5.

Onko pistesija liaan korkea? Silloin et ole vielä nähnyt yhtään niistä mainoksista jossa amerikkalainen näyttelijä Tommy Lee Jones mainostaa juomaa. Se viimeistään selittää mitalisijan.

Kaiken kaikkiaan siis huippujakso, eikä olekaan ihme että Kasperin ja Mikon podcast tunnetaan myös Suomen suositumpana podcastina. Kiitos kun kuuntelet – ja jos haluat vielä nähdä kun maamme suosituimmat poddaajat ovat Radio Helsingin vieraana, se onnistu tästä:

Kasperin ja Mikon podcast – päämäärätöntä seikkailua parhaimmillaan.

Kasperin ja Mikon podcast on Suomen suosituin podcast, joka ilmestyy joka torstai.


0 Shares
Tagged ,