Kasper ja Mikko Jääpuistossa: ”Tappaako ilmastonmuutos suomen kielen?”

Hyviä uutisia – Kasperin ja Mikon podcast, eli Suomen suosituin podcast on jälleen ilmestynyt. Tällä viikolla ollaan Helsingin Rautatietorilla sijaitsevassa Jääpuistossa, ja jakso on ehkä paras tähän asti. Kuuntele vaikka tästä:

Mistä tällä viikolla sitten puhuttiin? Ainakin K-kauppojen ”kiitos tuottajalle” -kampanjasta, sekä siitä miten se mahdollisesti liittyy sekä ilmastonmuutokseen että nuolenpääkirjoitukseen. Jonka jälkeen Mikko antaa viikottaisen ”drooni”-raporttinsa.

Tavalliseen tapaan juodaan myös juoma; tällä viikolla se on Vitamontin valmistama hibiskuksen makuinen detox-juoma. Varsin miellyttävä juoma joulujälkeisenä aikana. Arvosana 5/5.

Kasper puhuu myös tovin huumorin vanhenemisesta, ja lukee esimerkinomaisesti otteita joululahjaksi saamastaan kirjasta ”Uutissi Turust” vuodelta 2013. Molemmat poddaajat näkivät siinä kirkkaasti tulevaisuutensa.

Kaiken kaikkiaan siis huippujakso, ellei top kymmenessä kaikista jaksoista ikinä. Kiitos kun kuuntelet.

Kasperin ja Mikon podcast on Suomen suosituin podcast, joka ilmestyy joka torstai.


0 Shares
Tagged , ,