Kasperin ja Mikon glögihetki: ”Esittelyssä tulevaisuuden nostalgia”

Hyviä uutisia – Kasperin ja Mikon podcast on jälleen ilmestynyt. Tällä viikolla vietetään glögihetkeä, ja jakso on ehkä paras tähän asti. Kuuntele tästä:

Mistä tämän viikon jaksossa puhuttiin? Ainakin siitä miten joulutorttujen täyttäminen kaikella vaihtoehtoisella inhottavalla tuntuisi menneen liian pitkälle. Mutta myös tulevaisuuden nostalgiasta ja life-hackeista. Jonka lisäksi Mikko lanseeraa uuden segmentin.

Ja hyviä uutisia – tämän viikon jaksoa sponsoroi Blossa glögi. Moni on ehkä törmännyt Blossan vuosikertaglögiin, jota on julkaistu jo vuodesta 2003. Pullojen muotoilu on näissä aina ollut vähintään yhtä puhuttelevaa kuin juoma itse, ja onkin Kasperin suosikki jo monen vuoden takaa.

Tämän vuoden maku, La Limone, puhutteli molempia. Sen lisäksi juotiin vertailun vuoksi vielä lopuksi tavallista Blossaa.

Kaiken kaikkiaan siis huippujakso, ellei paras tähän asti. Mikä siinä onkin että Suomen suosituin podcast tuntuisi vain menevän paremmaksi ja paremmaksi viikko viikolta?

Kasperin ja Mikon podcast on Suomen suosituin podcast, joka ilmestyy joka torstai. Tämän viikon jaksoa sponsoroi Blossa. Mikään ei motivoi poddaamista niin kuin sponsoroitu juoma.


0 Shares
Tagged , , , , , ,