Näin teet Kasper Diem -blogin pikasiman vapuksi

Kaupallinen yhteistyö Sinebrychoffin kanssa.

Vappu on pian ovella, joka ilahduttaa meitä täällä Kasper Diem -blogissa – olemmehan pirskahtelevien juhlajuomien ystäviä. Tyypillinen tällainen juoma on sima. Mutta oletko ikinä ajatellut että pullollinen simaa saattaa maksaa kaupassa kolmekin euroa? Se on liikaa – varsinkin kun pystyt helposti valmistamaan omasi.

Tosin, nyt alkaa jo olla vähän kiire jos haluat siman vapuksi. Joten miksi et kokeilisi Kasper Diem -blogin pikasimaa? Se on helppoa, ja syntyy silmänräpäyksessä. Tee näin:

Trokari1

1. Kerää kaikki ainekset valmiiksi käden ulottuville. Kasper Diem -blogin helmeilvä janonsammuttaja syntyy helposti kodista löytyvillä aineksilla. Periaatteessa tarvitset vain kivennäisvettä ja pikahiivaa. Vappupilli on ”tarjoiluehdotus”.

Trokari2

2. Kaada (kupliva!) kivennäisvesi lasiin.

Trokari3

3. Avaa pikahiivapussi. Keittiöön pitäisi nyt levitä ”hiivainen” tuoksu.

Trokari4

4. Lisää pussin sisältö lasiin. Nyt olet periaatteessa valmis!

Russin1

5. Mutta! Autenttisuuden nimessä saatat kuitenkin haluta lisätä muutaman rusinan. Se kun tuo juomaasi halutun artesaanivivahteen, ja erottaa simasi kaupasta ostettavista tuotteista.

RussinNarbild

6. Rusinoita tulee oman maun mukaan, mutta niin kuin me täällä Kasper Diem -blogissa tapaamme sanoa: mitä enemmän, sitä parempi.

Kaspertittar

7. Ja nyt juomasi on todellakin valmis juotavaksi. Pieni lystikäs vappuhattu on sitten myöskin tarjoiluehdotus.

Narbild

8. Jos olet tehnyt kaiken oikein artesaanisimasi pitäisi nyt näyttää tältä – kokkareiseltahiivaisalta ja vastustamattomalta.

Kasperdricker

9. Tosin on hyvä muistaa ettei sinun ole pakko juoda tätä pikasimaa, jos et halua ns. ”pakkia sekaisin”.

ParoniTanssija

10. Sitäpaitsi kaupasta saa myös kaikennäköisiä uutuuksia tänä vuonna, niinkuin vaikka Trokari Salaperäinen paroni (Long drink gin greippi), tai Trokari Sulava tanssija (Vodka tonic kurkku). Nekään eivät välttämättä ole huonoja vaihtoehtoja.

Kiitos että kokkasit kanssamme!


0 Shares
Tagged , , ,