Kasperin ja Mikon podcast kahvifestivaaleilla

37Helsinkicoffee520

Hyviä uutisia! Kasperin ja Mikon podcast, eli Suomen suosituin podcast on jälleen ilmestynyt. Tällä viikolla käydään Helsinki Coffee Festivaleilla maistelemassa ”mustaa kultaa” – kuuntele puhelimesi podcast-apin kautta, tai esimerkiksi tästä:

Tästä jaksosta tekee historiallisen ennen kaikkea se, että se nauhoitettiin laminoidut mediapassit kaulassa. Tämähän nimittäin tarkoittaa sitä että Kasperin ja Mikon podcast on nyt vihdoin laajasti hyväksytty mediakanava jolla on uskottavuutta.

MikkoIntervjuar

Tosi, onhan tämä toisaalta jo kolmaskymmenesseitsemäs jakso, joten on ymmärrettävää että Suomen suosituimmalla podcastilla on jo painoarvoa ja kredibiliteettiä. Päinvastoin kuin jollain uusilla nousukkailla jotka ovat vastikään aloittaneet poddaamisen (Helsingin sanomat).

blend2080

No, mutta juotiinko kahvifestivaaleilla totuttuun tapaan viikon juoma? Todellakin. Tällä viikolla se oli dystooppinen kahvinkorvike Blend of 2080. Kyseessä on Pauligin ohramaltaasta, kuivatuista viikunoista, fermentoidusta pu’er-teestä ja johanneksenleipäpuujauheesta valmistettu juoma jota suunnitellaan aikaan kun kahvia ei enää ilmastonmuutoksesta johtuen enää voi viljellä. Se oli yllättävän hyvää.

Kaffahandshake

Kaikenkaikkiaan siis huippujakso, ellei paras tähän asti. Kannattaa kuunnella!

Kasperin ja Mikon podcast on Suomen suosituin podcast joka ilmestyy joka torstai.


0 Shares
Tagged , , , ,