Kasperin ja Mikon podcast: ”Uudessa Tähtien sodassa on liikaa uskiksia”

KasperMikkoEutanasia

Odotus on ohi – uusin jakso Kasperin ja Mikon podcastia on nimittäin ulkona. Tässä jännittävässä välipäivä-spesiaalissa käydään Eutanasia-luennolla ja siinä samassa puhutaan tietenkin viikon aikana mietityttäneistä aiheista. Kuuntele jakso iTunesin kautta, tai suoraan tästä:

Mistä jaksossa sitten puhutaan? Ainakin kuolemaa syleilevästä WeCroak-apista, uudesta Tähtien sota -elokuvasta, luonnollisestikin kuolemasta sekä Mikon uudesta startup-ideasta, apista joka ymmärtää eläinten kieltä. Varsinkin kultaisten noutajien. Kasper onkin todella vaikuttunut.

Inkivaaritoti

Sen lisäksi juodaan kuumaa inkivääritotia, ja Kasper kertoo vierailustaan Helsingin designmuseon Kalifornia-näyttelyyn. Lopuksi sanotaan ääneen unelma miksi Kasperin ja Mikon podcastia ylipäätänsä tehdään – unelma siitä että voisi jonain päivänä tehdä live-podcastin Ruisrockissa.

Tämän viikon jaksoa sponsoroi sitten äänikirjojen ja e-kirjojen ykkösosoite bookbeat.fi, jossa voit kuunnella/lukea rajattomasti kirjoja 16,90 e kuukausimaksua vastaan. Tosin koodilla ”kasperjamikko” saat nyt ensimmäisen kuukauden veloituksetta. Se on kelpo tarjous se.

Kasperin ja Mikon podcast. Miten se voikin parantua näin viikko viikolta?

Kasper ja Mikon podcast on Suomen suosituin podcast, ja ilmestyy joka torstai.


0 Shares
Tagged , , , , , ,