Lehdistötiedote: Kasper Diem -blogin lukijat valitsivat Kasper Strömmanin Suomen kansallisbloggaajaksi

KasperFinlandvan520

LEHDISTÖTIEDOTE 28.7.2017
HETI VALMIS JULKAISTAVAKSI

Suositun Kasper Diem -blogin lukijat ovat valinneet Kasper Strömmanin Suomen kansallisbloggaajaksi. Strömman oli vuoden graafikko vuonna 2013 ja vuoden yhteiskuntabloggaaja vuonna 2016. Kasper Diem -blogilla on noin 100 000 kuukautista lukijaa.

Kansallisblogiäänestys käytiin vuoden graafikon (2013) omalla Twitter-tilillä, ja sen voi siten nähdä edustavan koko kansaa. Strömmanin Twitter-tilillä on yli 7 000 seuraajaa.

Kenenpitaisi520

Kyselyyn vastasi 263 ihmistä, jota on pidettävä merkittävänä osana Suomen väkimäärästä. Vaikka äänestyksessä sai äänestää sekä poliitikkoja että urheilijoita Kasper Strömman sai silti peräti 83% äänistä.

Tarkastellaanpa tätä tulosta vähän lähemmin.

83percent.

Kahdeksankymmentäkolme prosenttiahan se siinä. Tulos puhuu puolestaan.

Kansallisblogin arvonimen myötä Kasper Diem -blogin painopiste tulee myös tästä päivästä lähtien siirtymään isänmaallisempaan suuntaan.

Tyypillisiä isänmaallisia aiheita tulevat esimerkiksi olemaan pakolaisten kiintiöiden lisääminen, sekä kauniin ruotsinkielen aseman vahvistaminen yhteiskunnassamme. Koska kansallisbloggaajana olemme tietenkin asemassa jossa voimme itse määritellä isänmaallisuuden.

Joten onneksi olkoon siis Kasper Strömman, Suomen virallinen kansallisbloggaaja. Ja onnea myös satavuotias Suomi uuden kansallisbloggaajan johdosta!


0 Shares
Tagged , , , , , ,