Turku onnistui onnistuneesti torjumaan isoilla purjelaivoilla maahantunkeutujat

TallShips1_520

Maamme entinen pääkaunki Turku on jälleen kerran onnistunut torjuamaan isojen purjelaivojen uhan. Säännöllisin väliajoin tapahtuva puisten valtameripurjelaivojen invaasio on ollut toistuva riesa maallemme. Tall Ships’ Races -nimellä tunnetussa tapahtumassa on saattanut olla kymmeniä, ellei jopa satojen eri kansallisuuksien edustajia jotka ovat ikävällä tavalla penetroineet Aurajoen.

Aurojokilaakso on yksi Suomen kansallismaisemista.

Tänä vuonna tehtiin lisäksi jonkinnäköinen ennätys, kun peräti puoli miljoonaa suomalaista oli todistamassa tämän vieraan armadan tunkeutumista Turkuun.

Yleisöstä tavoitettu isänmaallinen mutta nimettömänä pysyttelevä kansalainen on kuitenkin tyytyväinen siitä että laivat ovat jatkaneet matkaansa.

”Aina välillä ne tänne yrittävät, ja aina onnistumme ne häätämään. Laskujeni mukaan tämä oli peräti viides kerta. Saatana.”

Lantinen_rantakatu

Aurajoki sen jälkeen kun rauha on palautettu.

Tällä kertaa tapahtumassa herätti etukäteen keskustelua se pitääkö koirat sallia maahantunketutmisalueella vai ei.

”Kyllä pitää olla koiria. Hyvä että olivat paikalla. Eivät nämä ukomaalaiset ihmisiä uskoa, pitää olla koiria. Suomalaisia pystykorvia tietenkin mieluiten, mutta näin minä paikalla muitakin.”

Kasper Diem -blogin haastattelema isänmaallinen kävijä kaivaa takataskustaan hyvin pienen suomenlipun.

”Nyt kun Suomi vielä saa torjuttua sen ison akkutehtaan Pohjanmaalla ja uuden EU-viraston tulon Helsinkiin, niin saamme olla täällä keskenämme rauhassa.”


0 Shares
Tagged , , , ,