Vuoden graafikko siisteydestä – ”Olen mikromanageroinut siivousta”


Varoitus! Tätä postausta sponsoroi kodinhoitoyritys Stella.

Vardagsrum

Muutama viikko sitten me täällä Kasper Diem -blogissa haastattelimme vuoden graafikkoa (2013) Kasper Strömmania hänen suhtautumisestaan siivoukseen. Silloin keskusteltiin lähinnä Ebolan runtelemasta mikroaaltouunista, mutta myös syistä miksi ammattimaista siivousta ei ollut tullut käytettyä aikaisemmin. Se olikin sangen mielenkiintoista pohdintaa.

Tänään oli sitten siivouksen vuoro. Me täällä Kasper Diem -blogissa saimme kunnian seurata minuutti minuutilta prosessin etenemistä ja haastettelimme samalla vuoden graafikkoa (2013).

Regnigt

11.36 Ulkona näyttäisi olevan vähän sateista. Miten luulet että se tulee vaikuttamaan tänään esimerkiksi ikkunoiden pesuun?
En tiedä. Toisaalta, luulisi professionaalisilla siivoojilla olevan joku kikka tähän? Ja tuleehan siinä ainakin sisäikkunat siivottua. Ne ovatkin melkein läpinäkymättömät.

KasperHmmmm

11.38 Sinua näyttäisi huolestuttavan joku asia. Askarruttaako se josko siivojat tekevät hyvää työtä?
Ei ollenkaan… enemmän tässä askarruttaa se että nyt rajan yli on astuttu. Koska nyt kun siivoojat on tilattu on vissiin myös pakko ruveta käyttämään niitä laadukkaita neuleita joista tuli aikaisemmin kirjoitettua.

Vaatekaappi

11.39 Tuota, en usko hetkeäkään että Stellan siivoushenkilökunta välittää siitä mitä sinulla on päälläsi…
Neule neule neule… missä minun kaikki laadukkaat neuleet ovat?

ChristmasFace

11.40 On ihan hellyttävää että välität tästä  niin paljon, mutta eikö sinun ennemmin pitäisi kaivaa siivoojille jostain ikkunan avain ja sen sellaista?
Bingo! Siinä se on.

Christmasface2

11.42 Oletko muuten punninnut syitä miksi aikaisemmin olit varautunut siivouspalveluiden suhteen, mutta nyt kuitenkin käytät niitä?
Onko tämä neule sinusta hyvä näin? Joo, olen. Nyt on ollut harvinaisen kiireinen kevät. Jaksan kyllä nopeasti imuroida, mutta suurisiivousta täällä ei ole varmasti tehty sitten vuoden 2013 kun muutimme tänne. Olenko muuten kertonut että se on sama vuosi jolloin minut valittiin vuoden graafikoksi?

Neule

11.58 Olet kyllä saattanut mainita. Jos vielä sidot hihat edestä kaulan ympärille niin näytät siltä että olet valmiina purjehtimaan.
Kiitti vinkistä! Kuulinko ovikellon soivan?

StellaSiivous2

12.01 Hei ja tervetuloa minunkin puolestani. Oletteko muuten huomanneet että teillä on samanväriset paidat? Onneksi sinulla on tuo neule, mutten teitä ei erottaisi toisistaan?
Shhh. Pilaat tämän herkän hetken kun astun professionaalisen kotisiivouksen maailmaan. No lähdetään kuitenkin nyt käymään jossain niin kauan että ammattilaiset tekevät työnsä.

Stellakassi

Neljä tuntia myöhemmin.

16.15 Täällä näyttää erilaiselta. Ihan niinkuin valon määrä olisi lisääntynyt?
Luulen että se on siksi että ikkunat on pesty. Täältä myös puuttuu narskunta jalkojen alta.

RentHemma

16.18 Mitä Stella-kassissa oli? Ja mitä neuleellesi tapahtui?
Kahvia! Sopii muuten teemaan hyvin sikäli että olen tehnyt kahvihaastetta viime aikoina. Neuleesta luovuin taas siksi että tajusin käyttäväni sitä vain ironisena defenssinä siihen että sain vihdoin toteuttaa salaisen siivousfantasiani.

Mikro

16.20 Entäs miltä nyt tuntuu kun siivouspartio on käynyt?
Hyvin, sikäli että olen tajunnut etten voi tehdä kaikkea itse. Niinkuin liiketaloudessa sanotaan: mikromanagerointi on pahasta.

UgnRen

16.22 Mistä olet eniten tyytyväinen?
Siitä että olivat siivonneet jopa leivänpaahtimen pyytämättä. Olivat myös erittäin täsmällisesti paikalla. Ja tietenkin tämä uusi uuni.

Ventil

16.23 Eiköhän se ole vain vanha uuni joka on siivottu?
Näetkö tuon pikku venttiilin katonrajassa? Se oli vielä aamulla tosi saastainen. Nyt se on tosi puhdas.

BraVader

16.25 Entäs haittasiko se sade ikkunoiden pesua?
Tiedätkö, jotenkin kummasti nämä siivojaat järjestivät asiat niin että nyt paistaa aurinko. Kaiken muun voin ymmärtää paitsi sitä. Hyvää työtä kerta kaikkiaan.

Haluatko itse kokeilla Stella kotisiivousta? Se on helppoa, sillä Stellalta voi tilata maksuttoman siivous- ja kodinhoitosuunnitelmanKoodilla KASPER DIEM saat sitäpaitsi –25 % kertatilauksesta ja –50 % 1.kk sopimustilauksesta. Etkä edes tarvitse laadukasta neuletta.

Lue lisää ikkunanpesusta/kertaluontoisesta kotisiivouksesta.
www.stella.fi


0 Shares
Tagged , , , ,