Amerikkalaiset elintarvikepakkaukset top 7

Me täällä Kasper Diem -blogissa tykkäämme ulkomailla käydessämme vierailla supermarketissa. Se on moneen kertaan nähty. Siksi tuskin kenellekään tulee yllätyksenä että nyt San Diegossa vieraillessamme olemmekin haahuilleet lukuisan kaupan käytävillä niin kuin ei olisi huomista. Tässä seitsemän suosikkituotettamme.

daveskillerbread

1. Dave’s Killer Bread
Dave ei selvästikään pelkästään osaa ”kepittää”, vaan myös leipoa valkoista orgaanista leipää niin kuin se ei olisi mikään juttu. Samalla soittaen sähkökitaraa. Dave on ihan ”ygönen”. Go Dave!

snickers

2. Kahdenkymmenen dollarin perhe-Snickers
Slice ’n Share -filosofian maapähkinäpatukka on sinänsä hauska idea, mutta eikö patukan kuitenkin pitäisi olla huomattavasti isompi? Koska käsi sydämellä, mitä tavallinen Snickers maksaa? Kuusikymmentä senttiä? Tämä paskiainen vastaa painoltaan ehkä neljää tavallista patukka. Ookoo, ehkä kuutta. Mutta sanomme vain että sen pitäisi hintaansa nähden olla vielä huomattavasti isompi. Niin kuin ne isot Toblerone-patukat joita saa laivalta. Ne vasta ovat poikaa.

soupman

3. The Original Soupman
Alkuperäisen soppamiehen ilme ei ole melkein oikein, vaan juuri oikein. Alkuperäinen soppamies ei nimittäin näytä tyytyväiseltä vaikka on juuri voittanut kultaisen lusikan. Arvelemmekin että alkuperäinen soppamies olisi kaikkein mieluiten jossain muualla juuri nyt. Missä tahansa muualla. Mutta juuri siksi alkuperäisen soppamiehen pakkaus saa 5/5 pistettä.

eureka

4. Eureka (Saaa-Wheat!)
Tämä on itseasiassa kaikin tavoin ärsyttävä tuote. Nimi, Arkhimedeksen aurinkolasit, iso rasterikuviointi ja vielä kaiken lisäksi teennäinen nimi. Silti juuri tämä leipäpakkaus oli se minkä ostimme. Saaa-wheat? Miten ne sen tekivät?

candypizza

5. Karkkipitsa
Jos olet aina halunnut tietää miltä tuntuu insuliinishokki liiallisen sokerinmussuttamisen seurauksena niin karkkipitsa saattaa olla juuri sinun juttusi. Tulee kahdessa koossa: a) pieni insuliinishokki tai b) iso insuliinishokki. Pidä puhelin valmiina ja soita 112 (amerikassa 911) nautittuasi tuotteen.

abuelita

6. Abuelita Authentic Mexican Hot Chocolate
Koska San Diego sijaitsee lähellä Meksikon rajaa paikallisissa supermarketeissa on myös jonkin verran meksikolaisia tuotteita. Tai itseasiassahan Kaliforniassa on muutenkin yleistä että virallisessa kylteissä asiat kerrotaan sekä englanniksi että espanjaksi. Joka tapauksessa, katsokaa nyt tämän tädin naamaa? Tämä on neroutta painettuna kartongille.

ezekiel

7. Ezekiel 4:9
Ja lopuksi – aijaij muuten miten silmä lepää tässä pakkauksessa. Kirjainten kolmiulotteisuus? Kyllä. Rauhankyyhkynen? Niin hyvä. Ja vielä Food for life -logo yläkulmassa? Lopettakaa. Puhumattakaan siitä että tuotteen nimi on raamatunlause – erikoista, mutta mikä ettei. Voiko tälle antaa 6/5? No, me joka tapauksessa juuri annoimme. Boom!

Tämä kiehtova raportti on tehty Adobe Max -matkan yhteydessä joka on Adoben järjestämä. Adobe haluaa korostaa että mikään mitä tähän blogiin kirjoitetaan ei ole yhtiön kanssa missään tekemisissä. Ja toden totta, varsinkin tämä postaus tuntuu jo aika kaukana yhtiön ydinarvoista.


0 Shares
Tagged , , , ,