Askartele lumihiutale, voita pienet sakset

Lukijat!

Eilen me täällä Kasper Diem -blogissa askartelimme taianomaisia, realistisia lumihiutaleita. Ne herättivät paljon ihastusta ympäri internetin, ja voisikin sanoa että ne ovat jo tässä vaiheessa moderneja klassikoita.

Kiitos siitä, Kasper Diem -blogi, ja ennen kaikkea vuoden graafikko 2013. Mutta miten hiutaleet oikeastaan syntyivät?

KasperSax1

No tietenkin käyttämällä saksia. Ja nyt sinulla on mahdollisuus voittaa nämä menestyvien graafikoiden yleisesti käyttämät työkalut.

Askartele meille oma lumihiutaleesi, ota siitä kuva ja lähetä osoitteeseen competition@kasperstromman.com niin voit voittaa nämä aistikkaat Fiskarsin paperisakset.

Kaikki 14.12.2015 mennessä lähetetyt ehdotukset ovat mukana kilpailussa, ja paras hiutale luonnollisestikin voittaa. Lisäksi parhaat ehdotukset julkaistaan tässä blogissa – tai ketä tässä oikeasti yritetään huijata, eipä niitä ehdotuksia kuitenkaan tule niin paljon ettemmekö voisi julkaista ihan kaikkia.

TyhjaSohva

Palkinnon arvo on sitten kevyesti yli kympin, mitä on pidettävä hyvänä. Sitäpaitsi vuoden graafikko 2013 Kasper Strömman on koskenut niihin, joten ties vaikka niihin on tarttunut vaikka mitä taikavoimia*. Kilpailua sponsoroi Fiskars Classic sakset.

Lykkyä tykö!

*Ei ole.


0 Shares
Tagged , , , , , ,