Vuoden graafikon 2013 silmälaserointi minuutti minuutilta

Juttusarjassa seurataan Vuoden graafikon (2013) urheaa ja jaloa pyrkimystä eroon silmälaseistaan. Lue aikasempi kirjoitus jännittävästä esitutkimuksesta täältä.

1KasperRTallinn1

8.25 Matkalla Tallinnaan. Tämä on selvästikin reittialus koska kukaan ei näyttäisi olevan kännissä. Aamaisbuffetissa oli tosin tarjolla oksennuspusseja, mutta oletamme että ne ovat merisairautta vastaan. Tai sitten söimme tietämättämme jonknnäköisessä roomalaisessa laivabuffetissa.

2ksa

10.57 Kaupungilla pyörähtämisen jälkeen perillä KSA Silmäkeskuksessa. Päivä on aurinkoinen, keväinen ja Vuoden graafikolla (2013) on vielä silmälasit. Muttei pian enää.

3ksa2

10.58 Ilmoittautuminen (vuoden graafikko 2013 ei kuvassa). Voimme lämpimästi suositella odotushuoneen mehuvalikoimaa. Itse valitsimme mangon.

4Goodiebag

11.10 No niin, nyt jaetaan goodiebagit! Me bloggaajathan olemme tunnetusti eniten omassa elementissämme kun saamme goodiebagin. Olisikohan siinä uusi iPhone?

5Esite

11.11 Ai siinä olikin vaan silmätippoja ja C-vitamiinia. No mutta nekin ovat varmasti tarpeen leikkauksen jälkeen.

6Darude

11.12 Hei, mutta oli goodiebagissa sentään aurinkolasit. KSA Silmäkeskus ratsastaa näköjään vahvasti #normcore-muodin aallonharjalla.

7KasperDarude

11.13 ”…ja leikkauksen jälkeen näitä laseja on hyvä pitää päässä kirkkaalla säällä. Muista myös että Daruden kuuntelu nopeuttaa leikkauksesta toipumista*.”

*Lause mitä KSA Silmäkeskuksessa ei ikinä sanottu.

8Ants

11.30 No niin, ja sitten silmäkirurgin pakeille. Ants Haavelista huokuu juuri sen tyyppistä tyyneyttä niin kuin ihmisestä huokuu joka on tehnyt silmälaserleikkauksia vuosikaudet.

9ant2

11.35 ”… ja sitten katson vielä tästä pienestä periskoopista ettei merenpinnalla ole muita laivoja ennen kun siirrytään leikkaushuoneeseen.*”

*Lause mitä Ants Haavel ei missään nimessä sanonut. Sen sijaan hän tarkisti Vuoden graafikolta (2013) vielä kerran näön varmistakseen että kaikki täsmää.

10Laser4

11.45 Leikkaushuoneesta tulee mieleen hammaslääkäri. Laitteiston raikas sinivalkoisuus taas  tuo mieleen Suomen tuhannet järvet ja lumiset vaaramaisemat.

11KasperAsuntonaytto

11.46”Hei kiva, menemmekö vielä asuntonäyttöön ennen leikkausta?”
”Emme mene.”

12KasperLaser

11.50 Itse laserointi on yllättävän nopeaa puuhaa. Puuduttuvien silmätippojen ansiosta homma menee kuin Levottomat II -elokuvassa – ”mikään ei tunnu missään”. Toimenpide kestääkin sitäpaitsi tyyliin vain 15 sekuntia per silmä, jolloin pitää tuijottaa vihreää vilkkuvaa pistettä.

Jälkeenpäin olo on niin kuin olisi käynyt tulevaisuudessa, mutta silmillään.

13KasrTaxi

12.15. Taksissa matkalla satamaan. No sepä kävi nopeasti? Vuoden graafikko (2013) otti vapauden käyttää omia aurinkolasejaan, varmistettuaan vielä ettei silmälasien mallilla ole vaikutusta paranemiseen. Näkö on hieman sumea, muttei kuitenkaan niin että törmäilisi asioihin. Lähinnä havannointi on samanlaista kuin aiemmin ilman silmälaseja. Silmien suojana on vielä ohuet suojaavat piilolinssit, mutta ne poistetaan viikon kuluttua Helsingissä.

Ja sitten vain takaisin Suomeen näkemään asioita uudella tavalla!

Poistuuko utuisuus Vuoden graafikon (2013) silmistä seuraavan kahden viikon aikana? Vain seuraamalla tätä blogia saamme tietää. Tätä juttusarjaa sponsoroi sitten KSA silmäkeskus – pitihän se arvata!


0 Shares
Tagged , , ,