Kasperin ja Mikon podcast Pornaisissa: ”Pirteä podipitäjä”

Hyviä uutisia – Kasperin ja Mikon podcast on jälleen ilmestynyt. Ja tässä jaksossa tehdäänkin poddauksen historiaa käymällä kenties ensimmäisenä podcastina maailmassa Pornaisissa. Kunnassa joka välttämättä haluaa kutsua itseään ”Suomen Hollywoodiksi”. Kuuntele (ilmaiseksi) Spotifyssa, tai vaikka tästä:

Kirpeänä helmikuisena päivänä äänitetty jakso onkin historiallinen siinä mielessä että tästä lähtien Pornainen voisikin kutsua itseään pirteäksi podipitäjäksi. Niin otolliset olivat olosuhteet äänitetyn puheen tallentamiselle.

No, mutta mistä jaksossa sitten puhuttiin? Ainakin sähkönsäästöstä. Tekoälystä. Sekä tietenkin markkinointiviestinnästä. Tämän jälkeen selvitettiin vielä mikä on urheilija Krista Pärmäkosken uusi valtion hyväksymä lempinimi. Kaiken kaikkiaan siis kutkuttava jakso.

Ja kun vielä lopuksi juotiin tuttuun tapaan viikon juoma voi vain todeta että kyseessä on varmasti onnistunein ikinä Pornaisissa äänitetty podcastjakso. Ja sikäli olet onnekas kun saat kuulla sen.

Pornainen. Pirteä podipitäjä Uudellamaalla. Eikö siinä olekin hyvä klangi?

Kasperin ja Mikon podcast on Suomen suosituin podcast joka ilmestyy kahden viikon välein. Kuunteleminen ei maksa mitään.


0 Shares
Tagged , , , ,