Team Strömppiksen tiimipaita nyt tilattavissa: ”Todellinen katseenvangitsija”

Hyviä uutisia – Team Strömppiksen tiimipaita on nyt tilattavissa. Paidassa on jo klassikoksi muodostunut KASPER STRÖMMAN 2023 -logo keskiössä, ja vaatekappaletta voit käyttää niin arjessa kuin juhlassakin.

”Mutta Kasper”, sanot nyt, ”entäs jos en ole osa Team Strömppistä?”

Silloin sanon ”ei hätää”– tämän paidan avulla voit henkisesti olla juuri sitä. Osana tukemassa kampanjaa. Ja kun vielä muistaa että tämä paita päällä olet jokaisen tilaisuuden luonnollinen keskipiste, ei ole mitään syytä olla hankkimatta tätä puuvillaista katseenvangitsijaa.

Team Strömppis -paitaa on saatavilla vaaleihin asti, jonka jälkeen se muodostunee jonkinnäköiseksi keräilyharvinaisuudeksi. Onhan nyt jo aistittavissa että Team Strömppiksen kampanja tulee meneemään historiaan legendaarisena.

Hanki siis Team Strömppis -paita jo tänään – saatavilla tästä.


0 Shares
Tagged , , ,