Kasperin ja Mikon podcastin päätösjakso: ”Kiitos kaikille näistä vuosista”

Ensin hyvät uutiset: uusi jakso Kasperin ja Mikon podcastia on jälleen ilmestynyt. Sitten huonot: jakso on viimeinen. Se ei kuitenkaan tarkoita ettei tämä viimeinen jakso olisi silti paras tähän asti. Vai onko? Päättele itse kuuntelemalla tästä:

No, mistä tässä kaikkien aikojen viimeisessä jaksossa Suomen suosituinta podcastia sitten puhuttiin? Kasper pitää ainakin kaikkien aikojen viimeisen aikuisräp-katsauksen. Ja toteaa että maailma, ja sen mukana yhdistysten ja yritysten tekemä amatööri-räp on kuin onkin vuosien mittaan kehittynyt. Ja on vuonna 2020 jopa hyvää, kun sen tekee K-market Redin räppäävä sushikokki.

Sen lisäksi podcastin vihoviimeisessä Kasperin kirjanurkassa tutustutaan Roskapäivä-Einon lähettämään Pirkan niksit ja niksologia -kirjaan vuodelta 1997. Sitähän voisi luulla että niksit eivät kehity vuosien mittaan, mutta kirjasta löytyi kuin löytyikin ainakin yksi yllätys.

Ja toki jaksossa juotiin tuttuun tapaan viikon juoma – tai itseasiassa kaksi, Suomi-Ruotsi -maaottelun hengessä. Kumpi sitten oli parempaa, ruotsalainen jouluaiheinen Nocco Skum tomte -energiajuoma, vai kotimainen Joululimpsa? Tätä oli oikeastaan mahdotonta päättää, joten molemmat saivat viimeisen jakson kunniaksi 5/5 pistettä. Se on sitä joulun taikaa.

Ja näin jouluisiin tunnelmiin päättyy Suomen suosituin podcast. Kiitos kaikille lukijoille jotka ovat olleet mukana näinä vuosina, ja hei – me tiedämme ettei ole lukijoita. Me rakastamme teitä kaikkia.

Kasperin ja Mikon podcast oli Suomen suosituin podcast, joka ilmestyi joka torstai. Podcast on nyt päättynyt.


0 Shares
Tagged ,