Kasperin ja Mikon pikkujoulut: ”Waka waka”

Kaupallinen yhteistyö Nextory

Hyviä uutisia – Kasperin ja Mikon podcast on jälleen ilmestynyt. Ja tällä viikolla onkin luvassa oikea erityisjakso kun Suomen suosituimmat poddaajat viettävät pikkujouluja. Onko jakso kenties paras tähän asti? Päättele itse kuuntelemalla tästä:

No, mistä jaksossa sitten puhuttiin? Joulun hengessä jaettiin ainakin lahjoja. Mikko on löytänyt uuden innostuksen twisted candle -yhteistöstä, ja Kasper taas on löytänyt aineettomien lahjojen ilon. Ehkä siis lämminhenkisin jakso tähän asti.

Tämän viikon sponsorimme Nextory toimitti myös ilahduttavasti lahjan: 30 päivän ilmaisen kokeilukauden ääni- ja ekirjoista. Rekisteröidy tässä käyttäen koodia SSP.

No, mutta toki jaksossa puhuttiin muustakin. Kasper on esimerkiksi tutkinut mitä uutta joulumusiikkia on julkaistu koronavuonna 2020. Ja Mikko taas kirjoittanut uuden jakson Komisario Mikon seikkailuja. Sen lisäksi Kasper uppoutuu uponneiden sokerijuurikaslaivojen mysteeriin.

Ja entäs juotiinko jaksossa juomaa? Todellakin juotiin. Ja pikkujoulujen hengessä se oli tänä vuonna Blossan vuosikertamaku Mynthathé. Se oli sinänsä maukasta – mutta ehkä niitä Marrakech-mausteita olisi jopa voinut olla enemmänkin? Mutta 5/5 -kokemus taas kerran yhtä kaikki.

Sinä kuulet itse – ehkä paras jakso tähän asti. Kiitos kun kuuntelet.

Kasperin ja Mikon podcast on Suomen suosituin podcast joka ilmestyy joka torstai. Tämän viikon jaksoa sponsoroi Nextory.


0 Shares
Tagged , , , ,