Kasper ja Mikko saunassa: ”Rentoa meininkiä Covid-19-hengessä”

Kaupallinen yhteistyö: Veto-kiuas

Hyviä uutisia – Kasperin ja Mikon podcast on jälleen ilmestynyt. Ja tällä viikolla onkin luvassa oikea erikoisjakso kun Suomen suosituimmat podaajat äänittävät saunassa, Veto-kiukaan välittömässä läheisyydessä. Voisiko sanoa että jakso on paras tähän asti? Päätä itse kuuntelemalla tästä:

Mistä saunanlauteilla sitten puhuttiin? Kasper on ainakin saanut inspiraatiota Talvisotamuseosta, ja suunnittelee vastaavaa sukupolvikokemusta tämän päivän ihmiselle, Koronamuseota. Johon liittyy Covid-19-risteily Strömman kanavaa pitkin ”rennossa koronahengessä”.

Mikko taas on tehnyt matkan Mikkeliin, ja kertoo uskomattomista sattumista reissunsa varrelta. Jonka jälkeen Kasper paljastaa miksi on erityisen onnekasta että Suomen suosituin podcast saa nauhoittaa ohjelmaansa juuri Helsingissä. Entäs juotiinko jaksossa totuttuun tapaan viikon juoma?

Viikon jaksossa juotiin todellakin totuttuun tapaan viikon juoma. Ja se taas oli ”saunahengessä” valittu Thornbridge Christmas Pudding Lucaria Ice Cream Porter. Jouluisesta teemastaan huolimatta se maistui kuitenkin yllättävän hyvältä saunamiljöössä. Ja sai siten 4/5 pistettä.

Kaikenkaikkiaan siis huippujakso, ellei peräti paras tähän asti. Kiitos kun kuuntelet.

Kasperin ja Mikon podcast on Suomen suosituin podcast, joka ilmestyy joka torstai. Tämän viikon jaksoa sponsoroi Veto-kiuas.


0 Shares
Tagged , ,